Fira bästis

God morgon!
Har varit fruktansvärt dålig på uppdateringen här inne, ni vet någon som kallades “livet” kom emellan och jag har prioriterat bort bloggandet i två veckor, ska såklart bli bättre igen, men jag behövde en lite paus. Men nuså, nu är jag här igen. Hoppas ni saknat mig 🙂 Veckan har mest bestått av trädgårds fix och mysiga dagar med familj och släkt <3 Blir så fint i vår trädgård.
En lördag i kalas anda, började med att fira Charile, Oliver och Markus som fyllt år. Åkte till Björklinge där det bjöds på massa god fika och en ljudnivå utan dess like. Haha, David var mindre road utav detta då han och pojkarna på cc var ute på aw i fredags och kom inte hem förens halv 5. Lite små trött och lite smått ljudkänslig sådär dagen efter. 😛 Efter kalasandet åkte vi hem, jag böt om och sen fick jag och Sofia skjuts utav Älsklingen min hem till Emelie i stan där hon och Nanette väntade. Blev några glas champagne och sen började alla rulla in. Vi åt pizza och spelade spel, jag hade haft lite problem under dagen med vad jag skulle ha på mig, sprang fram och tillbaka i garderoben och bad David säga vad som var fint osv.. Jag ville inte alls ha strumpbyxor och klänning meeeen visste att alla andra skulle ha det..men det blev ett par svarta jeans, en marinblå kashmir t-shirt, en marinblå kabelstickad bomullströjja över det och en marinblå väst under min svarta trench.. 1 timme efter att David lämnat mig och Sofia ringde han -” Känns det bra med kläderna älskling? hade alla andra klänning och strumpbyxor? ” Jag kollar runt och jaaa faktiskt, typ alla 20 tjejer hade det.. -” ja alla har det. ” Undrar egentligen varför han ringer och frågar det nu.. och får till svar -” Vill du att jag ska komma med andra kläder åt dig? ” Så fin att man dör. Snällare får man leta efter. Då tänkte han att jag satt där och kände mig obekväm i mina kläder, fast jag egentligen bara hade gjort det till en stor grej bara för att jag alltid håller på så när jag ska välja kläder, inte för att jag faktiskt brydde mig om vad alla andra hade på sig. <3 Världens bästa är han. Som dessutom kom med Trullebulle och hämtade mig senare på kvällen när jag kände mig klar för kvällen. Hade sjukt kul <3 Tack för bra fest bästavän.
Vi ligger forfarande i sängen, Julli sov hos kompis i natt och Della sover fortfarande. Snart ska vi upp och åka till Kista sen ska jag träffa lillasyster och kolla lite på stan.
Hoppas ni haft en bra helg!
 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.