Födelsedag

Hej ?

Dålig på att uppdatera här på bloggen, ledsen för det. Ska bli bättre nu när rutinerna börjar komma tillbaka och barnen är på skola/förskola. Lovar.

I veckan fyllde jag år, 31 år. ???Började morgonen med soluppgång vid 05.20, kaffe ☕️ och sällis av Gösta o Ture på klippan. Himla fint. Sen kom mina älsklingar smygandes ut och sjöng för mig. ??
Utav Jouline fick jag ett litet brev som hon bad mig läsa och sen gav hon mig en pappersrulle… en utskrift från skatteverket om hur man genomför en adoption och i slutet av pappret har hon själv skrivit ”om du vill är din present MIG”. Herregud. Jag bröt ihop, David bröt ihop och Jullis grät.. så där stod vi sen och fulgrät och kramades om vart annat. ???? Det är den absolut finaste gåvan i hela hela livet. Gråter så fort jag tänker på det.
Sen fortsatte dagen så, allt var bara bra. Härligt och lugnt. Jag cyklade iväg till en brygga i närheten tillsammans med Malin, vi badade och drack kaffe i morgonsolen. ?? Sen cyklade vi hem igen, David hade köpt tårta och fixat kaffe och lagom tills att jag hade duschat kom mormor och morfar på fika. Vi åt och badade i poolen. ☀️

Sen jobbade vi och åt sushi.. hämtade hem Duni tidigare från förskolan och åkte till ridningen med Nanette och Ella ❤️
När vi kom hem igen var mamma och pappa här i full gång med att Laga massa god mat. ??❤️
Till kvällen kom massa vänner över på tårta. Så himla fin dag. ❤️ Som jag aldrig kommer glömma.


PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.