Födelsedagshelg

Hela helgen har varit ett enda kalas. Lördagen tillägnades min lillasyster som fyllde 25 år. Det firade hon genom att bjuda nära och kära till Ellery beach house.

Jag och Jouline åkte hem efter en väldigt rolig middag medans resten fortsatte kvällen i spat. Somnade som en stock och var väldigt glad över att vi slog in alla paket till Duni tidigare i veckan (brukar alltid göra det kvällen innan annars).

Tänk att min lilla älskling blev 5 år i går. en HEL hand. Så stort 🤍🦄👧🏼💫💜🌈✨🌸 Vi ställde klockan för att vakna innan henne och väcka henne med sång. 🥰

En födelsedagspuss 😍

Köpte pappret och snörena på panduro. Dunis favorit färger. 💕✨🦄

Beställde tårta från Brantingstorg. Gissa om hon blev glad? 💫

I present fick hon bla hår spray i rosa färg… det var också en riktigt hit. 💕🌸👧🏼 Världens finaste!

Efter att ha frågat ungefär 100 gånger när alla kommer så kom äntligen sofia, goran & enzo. 💕 Strax efter dom kom även mormor och morfar.

Sen kom bästa kompisen Edith 💕 strax efter det kom moster och sen Ella & Nanette. 🦄💕 Duni önskade sig lek som under hökens vingar kom och var är klockan herr lejon. ☺️ Fiskedamm och sätta moln på regnbåge med ögonbindel också. Sen när alla åkt hem kom mormor och morfar. 💜

Alla skulle ha tatueringar som duni ritade med sina nya pennor. 😆🌈

David grillade lax ( så gott ) till middag och sen lekte vi dansstopp innan Duni och jag hoppade in i duschen. Läste nya sagan ” fru skäck och underbara familjen kanin ” ☺️ sen somnade vi på två röda. såååå trötta.
Tacksam över en fartfylld och fin helg.

Puss Ditte

2 kommentarer om “Födelsedagshelg

  1. Emma says:

    Ett tips, om du inte redan visste. Den underbara familjen kanin finns att lyssna på på barnradion. Mina barn älskar också de sagorna ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.