För allas information

Jag vet att några utav er som läser här ibland kan tycka att mina bilder jag tar på Della, vår vardag kring allt som handlar om Della kan vara lite magstark. Jag vill att ni ska veta att jag dokumenterar allt, mycket för min egen skull. För livet vårat går i full speed oftast, att kunna gå tillbaka och läsa om olika tider i livet osv är viktigt för mig. Men jag vill att ni ska veta att jag tar inte kort när det är livskris tex en gång när jag tog kort när ambulansen kom och hämtade Della och David. Vi hade hela situationen under “kontroll” även om det är kaos när det blir så så har vi koll, stenkoll på precis allt. Vi har maskiner som mäter syresättning och syrgas och optiflow.. När jag tar kortet så står jag själv vi fönstret och vet att hon är i Davids trygga famn med proffsiga människor som vet vad de ska göra dessutom som åker i full kastrull till sjukhuset där alla på akuten väntar på Della. Sååå jag ville bara ha det sagt, gillar eller ej. <3
vsco-photo-1 51 vsco-photo-3 32 vsco-photo-2 35

Puss Ditte

5 kommentarer om “För allas information

 1. Åsa says:

  Älskade Della! Så otroligt stark och tapper tjej❤️ Du lägger ut precis de du vill. Gillar man inte de så läser man inte. De är eran vardag. Stor kram

 2. Frida says:

  Vad man väljer att dela med omvärlden är upp till var och en. Jag själv väljer aldrig att dela privata händelser och har svårt att förstå när människor delar död eller olyckor på sociala medier. Sånt delar jag bara med mina närmaste. Främst för att jag har så svårt att förstå att man har lust att fota under pressade situationer. Förstår det inte alls! Men skulle aldrig ta mig för att kommentera eller lägga mig i andras sätt att hantera/dela saker. Jag kan inte heller sätta mig in i att sjukhuset blir en vardag som inträffar då och då. Alla lever vi olika liv med olika förutsättningar och hanterar allt på olika sätt. Vilket sätt som är rätt för just Dig är upp till Dig att bestämma. Ni har två superfina tjejer! Jag jobbar själv som personlig assistent så jag tycker din blogg är intressant läsning. Kram

 3. Petra says:

  Fina Della! ❤️ Jag tycker att du ska fortsätta lägga ut dina bilder. Detta är er vardag och reagerar någon på detta behöver de ju ej följa dig. Kram från Skåne.

 4. Ulli says:

  Klart du lägger ut vad du vill, det är livet ert liv er vardag! Älskar din blogg ni är så fina hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.