Formex

God morgon fina ni. Jag var heeelt slut efter i går och hade dessutom varit borta från mina älsklingar hela dagen så mobilen bortprioriterades när jag väl kom hem igen.

Jag och mamma kom in lagom tills att mässan öppnade. Vi hittade två guldkorn på en gång. Längtar tills jag får visa er ? det var som att komma in i en godis butik från förr. Vi stod i den montern i säkert en timme och valde noggrant ut vilka “karameller” vi ville lägga order på.

Vi hade en himla fin och givande dag på många sätt. Åt Väldigt god mat!!! ????? stort plus! Vi åt curryrostad blomkål, pumpatjärnor, sallad, yoghurt och persilja. ( tips till er som ska gå på Formex kommande dagarna. )

Hade ett trevligt möte på Kid’s concept ??

Vi drack gott kaffe i Ernst monter och åt en god liten skorpa till för att orka hålla i gång lite till.

Fick mig ett litet hjärta ? nästan lika god som Davids fika for good lattes han gör åt mig på morgonen. ☕️❤️ men bara nästan!

Vi hade en väldigt väldigt mysig dag! Dock kände vi oss nästan lite yrsliga efter ett tag, så mycket intryck och människor över allt. På tal om det så träffade jag två finingar jag inte sett på länge, Annika Leone och Strax där efter Emma Olai ❤️

När jag kom hem fick jag himla fint mötande i trädgården. Truls kom springandes som en dåre och David & Duni kom och pussade på mig.

Inne satt Della och lyssnade på Bob Marley tillsammans med Jullis och assistenterna ❤️ Bästa med att vara borta är att komma hem till mina älsklingar igen. ❤️

Idag är det väldigt mycket som händer! Först har jag nätverksmöte med Dellas alla instanser på Habliteringen efter det ska vi på ridning för första gången ??????? åh det ska bli sååå kul!!!! ?

Och ikväll ska jag på vin och tapaskväll hos min fina Malin ❤️

Himla bra torsdag helt enkelt.

Hoppas ni får en fin dag ?

Puss Ditte

En kommentar om “Formex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.