Första dagen på ett nytt år

Hade ni ett mysigt nyår? Det hade vi, jag skrotade runt i raggsockor och myskläder hela dagen. Gick en promenad i skogen och dukade sen bordet. Efter det bytte jag om till klänning. Vid 15 kom Nanette & Jim, strax efter det kom Kalle, Åsa & Jocke. ❤️?
Duni vägrade klänning eller kläder överhuvudtaget ? så hon firade in det nya året nakenfis.
Duni och Jim samsades om chipsen ?
David lagade som vanligt super god mat. Vi åt tidigt, sen spelade vi spel och åt ostar, chark och nanettes marängtårta ? senare på kvällen när Duni och Della somnat så spelade vi musik quiz ?? alltså.. inte min bästa “sport” skrattade så jag fick ont i magen.
Så.. vi firade in det nya året med bästa vänner. Himla fint, att få ha så många fina människor i sitt liv.. ??❤️ Något jag är väldigt tacksam över.
Idag började vi med att få en lång sovmorgon, Duni sov till halv nio ?

Sen åt vi en lång frukost framför Pippi i soffan. ❤️ Efter frukosten gick vi en lång prommis ute i solen, såååå härligt väder. Lite isigt på vägarna men solen värmde så skönt i ansiktet. Efter lunchen kom Mamma, pappa & Nenne, med massvis av gottit fika. Som mamma hade bakat. ?☕️ Efter fikat blev det en till prommis. Att vara ute och få i sig frisk luft är verkligen det bästa. ??
Vi sitter fortfarande i pyjamas ? just nu i soffan. Della sover, Duni leker på sitt rum i dockskåpet & Jullis facetimar med sina bästisar. ?
Ikväll blir det risotto till middag tillsammans med mamma pappa o Nenne. Och sen tidigt i säng för oss alla tror jag minsann. Hur som, en väldigt skön start på det nya året.
Glöm inte :

Puss på er ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Första dagen på ett nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.