Första måndagen i oktober 

Hello ❤️ 
Dagens att göra idag var en fotografering i samarbete med Polarn & pyret men vädret var inte riktigt med oss så det blir en annan dag den här veckan istället. Vi började morgonen med en prommis tillsammans med Johanna & Sixten, riktigt höstrusk ute idag! Burr! Efter prommisen gick vi hem hit och kokade kaffe, lekte lite på golvet och sen gick dem hem. ❤️☕️ Duni och jag fortsatte att leka, jag byggde torn med klossar som hon sen glatt hade ner. Gullis. Efter lunchen åkte vi in till stan och hämtade ut massa kläder från polarn & pyret, sen åt vi mellis och Duni somnade som vanligt till Lana Del Rey i vagnen. 


David kom precis hem ❤️ jag ska lägga mig och vila en stund, såååå trött. ?? 
Ikväll blir det Färsk torsk direkt från Norge ??? i går kommet nämligen ett lass på 5 kg färsk torsk hem hit. Beställde från frisk fisk som fiskar själva i Norge, rensar och filear och levererar direkt till dörren ? hur bra?! 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Första måndagen i oktober 

  1. Madeleine says:

    Vad menar du med hämta ut kläder från POP? Gör du en beställning på hemsidan och sedan hämtar i butiken istället för att få det hemskickat?

  2. Ida says:

    Hej ditte! Hoppas din tisdag är fin, hur fungerar IPL maskinen? Kör du den på benen? Hur ofta och hur blir resultatet? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.