Första mars

God morgon ❤️ Min inre väckarklocka ringde just.. Duni sover fortfarande så jag passar på att skriva här.
Fredag och 1 mars i går. Mars = att våren är här på riktigt nu? Man kan ju alltid hoppas. Hela veckan har jag gått runt i sneakers! Så härligt. ?
Matchar fint tillsammans jag och Jullis. ❤️ Har fått många frågor om vart min gröna jacka är från ( den är från Whyred ) och vart skorna är från. De är Yeezys. Så sköna!

I går hade vi en riktigt slöar dag jag och Duni. Kollade på film och lekte på hennes rum, gick promenader med Gösta.
Blev bjuden på kaffe. Kolla den här lilla människan. Sååååå otroligt mycket personlighet i en sån liten kropp. Älskling!

Hon sitter ofta sådär störigt med benet. ???❤️
Jullis kom hem efter skolan tillsammans med 5 vänner, alla tjejer sov över här. Vi gav dem pizza pengar och åkte sen hem till Anna och Henke ❤️ Där blev vi bortskämda med otroligt god mat. ❤️?

Lördag och vi har inga planer. Så skönt. Skulle vilja rensa i garageuppfarten, ska se hur mitt förslag tas emot när David vaknar. ? Det är ju skönt när det väl är gjort.
Tänkte smita iväg till Ica så fort det öppnar, vill köpa god frukost.. behövs fyllas på här hemma det blir många som ska äta. ☺️ Så mysigt att ha huset fullt av tjejer. Får mig att längta lite ännu mer tills att ombyggnationen är klar. Då kommer Jullis ha ett eget allrum också där de kan hänga om de vill. Utan att störa Della när hon ska sussa. ??❤️
Nej nu vaknade fjunet. Så nu startar vi den här dagen. ?

Puss Ditte

3 kommentarer om “Första mars

  1. Therese says:

    Hej! hur funkar det med heltäckningsmatta och hund? blir de fläckar lätt och finns de något speciellt sätt att städa/tvätta bort de? är sugen på heltäckningsmatta men har en hund själv och vet ju hur mycket smuts de drar in 😉 tacksam för svar! kram!

    • Ditte Svanfeldt says:

      Hej, vi har bara i Dunis och Jullis rum.. där är Gösta inte så ofta. Så jag vet inte.. vi dammsuger som vanligt och använder tabortspray om det är någon fläck. ☺️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.