Första natten utan henne

Jepp, i går efter fredagsmyset tog jag med mig min nessesär, kudde och myskläder och åkte hem till mamma och pappa för att sova. Även fast att David tar nätterna på helgerna så vaknar jag och har sen Duni föddes inte sovit en hel natt, så i går sa David åt mig att åka och sova hos mamma och pappa så jag kunde få sova ut och vila upp mig. ❤️ han är fin. Sagt och gjort! Så mysigt att få sussa i mitt gamla rum ❤️ men urk vilken ångest att åka och sova borta från Duni, knäppt hur man håller på… grät i bilen påväg till mamma o pappa ?? hönsmamma som man är. Natten hade går utmärkt för David och Duni och jag fick sova utan att vakna en ända gång. ❤️? så skönt! Fick god frukost och härlig kvalitetstid med mammsen och pappsen i morse och en väldigt göllig bild på det lilla Dunet ? 

Åkte hem och blev överöst av kramar, konstigt det där.. när mamman åker i väg om så bara för en liten stund så ringer telefonen stup i kvarten och sen när man kommer hem är det som att man varit borta i flera veckor ? gullnosar saknar mamman så fort hon går utanför huset. Det är en fin känsla i för sig att vara så älskad utav de som betyder absolut mest. ❤️ 
Vi gick en prommis i det fina höstvädret ?? sen fick vi en tur i skogen. 

Sen kom mamma och pappa ❤️ mamma hade bakat godaste citronkladdkakan & mumsiga kladdkakemuffins : 

Till förätt åt vi : 

Till min middag gjorde pappa & mamma laxwallembergare med blomkålsmos ? 

Nu blir det natti för våran del, så skönt ska det bli ? barnen sussar redan och i morgon ska vi åka till Sthlm för en natt på hotell ? Längtar. 

Puss Ditte

3 kommentarer om “Första natten utan henne

  1. Valeria says:

    Vilken fin blogg du har!❤️
    Jag måste bara fråga vart du köpt dom jätte fina glasen?! Vi har varit på jakt efter såna jätte länge ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.