Första träningspasset på väldigt länge

I går var en bra dag, solen värmde och vi började dagen i lugnt tempo.. härligt med lov! David jobbar dock, så jag & tjejerna roade oss själva. Efter frukosten åkte vi in till coffee center för att lämna kvitton osv till Hans som hjälper mig med bokföring. Efter en kaffe och lite prat åkte vi hem igen, till Johanna & Sixten där Lisa och Hillevi också var. Jätte kul tyckte Duni ?❤️ jag med såklart. Dem lekte och Duni fick paket. ❤️ Johanna fick både mig och Lisa att boka in oss på samma träningspass som henne ? Så efter middagen och att nästan ha somnat i soffan så åkte jag ner till hälsohuset och var med på passet “Rumpa” i 45 minuter. Herrejösses!! Haha jag kan säga att det känns idag! Så skönt! Är as pepp på att fortsätta nu ? kul grej att göra tillsammans dessutom.

Ny träningskläderna gjorde susen dessutom ?
Tränas ni? Hemma eller på gym? Jag tänkte försöka göra både och.. ge mig era bästa pepp tips tack ❤️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Första träningspasset på väldigt länge

 1. Lin says:

  Jag tränar alltid tidigt på morgonen, ofta mellan 5-7, antingen på gym eller löpning ute. Då hinner jag hem innan min lilla har vaknat. Det funkar jättebra för oss! Kul att du är igång med träning. ?

 2. Amanda says:

  Härligt att komma Igång med träningen!✨ Jag önskar många gånger att jag också skulle hinna träna men just nu får det vänta ett tag? vart var de fina ljuslyktorna ifrån som du hade på köksbordet i din instastorie??❤️

 3. vagentill says:

  Så skönt med träning! Jag har precis återupptagit min träning efter att ha bott i tropikerna i ett år. Att det är SKÖNT att lyfta vikter på en regelbunden basis IGEN! Sen underlättar det ju för en eventuell graviditet också 😉

 4. @tandlakarvillan | Mimmie says:

  Duktig du är! Jag kör gym o pass, men har kommit ur det och det är så svårt att ta sig tillbaka. Vår/Sommar/Höst promenerar jag, så snart är det dags att köra igång, går helt i ide under vintern :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.