Fortfarande det bästa som hänt våra måltider

I annonssamarbete med Twistshake
Hej finisar.
Här hemma äter vi fortfarande med glädje ( eller det har vi väl alltid gjort ) men på riktigt, måltiderna har blivit sååå mycket enklare.. eller smidigare för mig. Jag slipper lixom spendera massvis med tid på golvet efter varje gång vi ätit. Med hjälp av klickamattan och tallrikarna man väldigt lätt skruvar fast så sitter den där som stenbergman! Så jäkla skönt! Dessutom så använder vi tallrikarna som matlåda också.. det följer med super bra lock till dem. Perfekt att ha till matsäcken som Duni har med sig till förskolan varje torsdag. ???
Pipmuggen är också något som vi använder flitigt här hemma sen den kom in i våra liv. Innan använde vi vanligt glas men det blev mycket torka och många olyckor hände. Bästa uppfinningen ever är att den är heeeelt droppfri! Älskar det! Duni kan dricka smoothie i soffan samtidigt som hon tittar på bamse utan att jag behöver oroa mig för att det blir fläckar i soffan. ?
Gösta är med som vanligt… ännu ett plus med att tallriken sitter fast ( han kan inte sno den ) ??

Puss Ditte

3 kommentarer om “Fortfarande det bästa som hänt våra måltider

 1. Marie Svanfeldt says:

  Hej Ditte! Vårt barnbarn Elise kommer att få hela ”kitet” i julklapp. Tack för tipset. Kramar till dig och hela familjen. God jul och gott nytt år!

  • dittesvanfeldt says:

   Hej Marie ❤️ Åh vad kul att höra, hoppas de blir lika nöjda som vi är ?
   God jul och varm kram till er alla ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.