Ditte Svanfeldt

Fotografering och lämning…

2018.08.21

Kategorier: Ditte, Duni, Fotografering

Hej ❤️

Sorry jag har verkligen inte orkar skriva, det tar på krafterna både fysiskt och psykiskt att skola in ? Duni är jätte duktig, idag har det gått jätte bra. Efter fruktstund och lite lek så vinkade vi hejdå vid dörren, hon i frökens famn och jag gick. Även fast hon grät. Stålsatte mig och gick in i personalrummet, tog en kaffe och höll inne tårarna och försökte tänka att jag inte är någon mördare… typ så man känner sig ? Men fick sms av Johanna som var kvar där inne att hon slutat gråta efter några minuter och nu lekte igen. ??❤️ Så hjärtans skönt. Så jag satt där, och satt och satt… kändes som att tiden gick extra långsamt. Efter en timme gick jag in igen, då satt hon och åt för fulla muggar. ? Min älskling. Så himla bäst. ❤️❤️❤️❤️ blir så stolt. Över både henne och mig.

Efter lunch och vila kom David ❤️ så vi fick en eftermiddag tillsammans. Väldigt mysigt.

Vid 15 åkte vi hem, strax efter det kom Pernilla med hela gänget från Glossybox. ? vi hade hästplåtning här hemma, så i oktober är jag med i magasinet och i boxen. Så kul! ? Det blev magiskt fina bilder om jag får säga det själv ??

Efter plåtningen åkte vi hem till Anna och Henke ❤️ bästa! Åt god middag och hade efterlängtat häng. ❤️

Nu har jag precis duschat av mig sminket och lagt mig i sängen. Hoppas på en skön natts sömn för jag är verkligen vääääldigt trött. ❤️

Puss på er

13
 • Erica skriver:

  Vart är din fina tröja i från? Magiska bilder ?

 • Caroline skriver:

  Åh vad härligt att inskolningen går bra!! Jag kommer ihåg den där känslan när man lämnade första gången…gaah. Så himla fin tröja på bilderna. Var hittar man den? Kram

 • Anna skriver:

  Vart kommer den söta filten ifrån? ? älskad inspon man får från din blogg ❣️

  • dittesvanfeldt skriver:

   Åh tack vad glad jag blir! Den köpte vi nu när vi var på Skansen ? perfekt ” sova i vagnen filt ” ❤️

   • Anna skriver:

    Hej!
    Den superfina filten, hittar den inte i skansens webshop, är det nåt annat företag dom säljer den? Står det nåt märke på den?
    VILLHÖVER nu ?!!
    Tack på förhand! /Anna

 • Hanna skriver:

  Jättefin tröja, vart hittar man den? ?

 • Hanna skriver:

  Jättefin tröja, vart hittar man den?

 • Helena skriver:

  Wow så fin!!!

  Dunis underbara mössa, varifrån?

 • Linnéa skriver:

  Man behöver ju inte skola in bara för att man får när de är 1 år. Och om man väljer att göra det är det centralt att de iallafall inte behöver vara där på heltid. Jag är barnskötare och även fast vi är låginkomsttagare i min familj så har vi valt att vara hemma mycket längre.

  • dittesvanfeldt skriver:

   Självklart behöver man inte det, Jag känner att Duni behöver mer stimulans än vad jag kan ge henne. Hon trivs bra men blir såklart lite ledsen när jag går. Helt rätt beslut för oss att börja nu helt enkelt. Dessutom kommer hon gå mån-tors mellan 09-15. Inga långa dagar och ledig fredagar för att få lite längre helg. ☺️?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot