Frågestund

God morgon ❣️
Så många nya som trillat in här ❤️ vilket jag är väldigt glad för. Det blir mycket frågor så därför tänker jag att en frågestund är på sin plats.
Oavsätt gammal eller nya:
Fråga på, allt mellan himmel och jord.. vad vill ni veta?
❤️

Puss Ditte

42 kommentarer om “Frågestund

 1. Agnes says:

  Hej fina Ditte! Jag börjar gymnasiet i år & undrar vad du valde för linje & hur du tänkte. En stooor varm kram från mig!

 2. Emelie says:

  Hej Ditte! Tack för din fantastiska inspiration. Jag väntar mitt första barn och avgudar er vagn (uteseendet) och skulle vela veta vad det är för vagn/märke och vad du anser är viktigt att tänka på vid vagnköp. Kram på dig och din gudomligt fina familj ❤️

 3. Sara says:

  Tack för en jättebra blogg! Längtar alltid till nästa inlägg 🙂 Undrar hur mycket du tjänar på att blogga? Skulle du klara dig ekonomiskt på bloggandet om du var ensamstående?

 4. Ida says:

  Hej!
  Hur ser du på kost till Duni? Jag tänker på socker, ”burkmat” osv? Har en son själv och är så kluven till hur man skall tänka ?
  Hur ser kosten/träning ut för dig? Något du undviker/äter mer av? Du känns som att du är så välmående ? äter du ofta och mindre portioner, mycket sötsaker, undviker du något? Alkohol?
  Tränar du mycket?
  När skall Duni börja förskolan och vad skall du göra då?
  Ha en fin dag! Kram ⭐️

 5. Sarah says:

  Hur ser du på användandet av äkta päls? För/emot? Stackars djur/man gör som man själv vill?
  Tips på fina kläder till småpojkar i Dunis ålder?
  Saknar dina matlistor! Dom gav sån himla bra inspo i ens tråkiga middags-vardag ☺️
  Du är grym Ditte och en sån bra inspiratör ✨

 6. Jessica says:

  Alltid roligt med dina frågestunder ? Jag har en fråga angående städning och era rutiner kring det. Hur mycket tid lägger ni på städningen och har det gjort stor skillnad att ha städhjälp. Och händer det att ni har det rörigt eller lite småstökig nånstans hemma? Från en småbarnsförälder som överväger städhjälp ?

 7. Emma says:

  Hej, hur gammal är Duni? Känns som att hon är större än va hon kanske är(snabb i utveckligen) ?

 8. Ulrica says:

  Hej!
  Vad roligt med frågestund ?
  Vad har du för hår rutiner? Hur ofta tvättar du håret och hur ofta klipper du dig?
  Vad äter du när du är sötsugen?
  Sparar ni till era barn och i sånna fall hur mycket spar ni i månaden?
  Får Julli veckopeng?
  Hade du och David tänkt att börja podda? Såg att du skrev det någon gång.
  Om du inte jobbade med bloggen vad skulle du vilja jobba med då?
  Ha en härlig vecka!

 9. Li says:

  Hej! Är nyfiken på hur och när du träffade David?
  Jag undrar också var du har lärt dig att måla?
  Kram

 10. Frida says:

  Hur många assistenter har della? Jobbar de en och en eller två och två? Har hon assistans dygnet runt? Brukar de vara runt er eller gäller de sig för sig själva? Är alla tre barn dina biologiska barn? Har du skrivit forlossningsberättelserr, isf kan du länka dom? Väntar själv barn och blivit helt besatt av att läsa förlossningsberättelser .. tack för en bra blogg❤️

 11. Helene says:

  Hur är din relation till din syster? Upplever nämligen den som fin! Har förstått att det är några år mellan er och är nyfiken hur relationen sett ut under åren. Jag väntar nu min andra tjej med min man och det kommer vara nästan 7 år mellan dem och har svårt att föreställa mig deras kommande relation då jag själv har en syster som bara är 1,5 år äldre.

 12. Catrin says:

  Hej! Jag gillar din blogg mycket, har själv en son i samma ålder som Duni så då är det extra kul att följa. Jag undrar vad du jobbar med och hur länge du ska vara föräldrarledig och tänker kring förskola? Ha en skön dag!

 13. Anna says:

  Hej. För det första måste jag säga att du är helt fantastisk! Jag undrar vad är Dellas knapp som ibland strular?

 14. Maja says:

  Hej Ditte! Hur redigerar du dins bilder?
  Skulle gärna vilja veta ganska exakt för dem är så himla fina i ljus!
  Jag använder VSCO och filter A6 men är inte riktigt nöjd..har du något tips?
  Tusen tack för fin inspiration!

 15. Rebecca says:

  Hej! Vilken underbar familj ni verkar vara kärleksfulla och omtänksamma. Inte följt dig så länge men undrar bara ifall J’s träffar sin biologiska mamma nån gång? Fredag idag så njut av din egentid?

  • Emelie says:

   Hej, jag undrar lite hur det funkar att ha assistenter hemma hos sig 24/7 rent praktiskt. Har de egna nycklar/ ingång till huset? Är de alltid med della även när ni är med?
   Har de 8 timmars pass? Byts de av på rasterna av varandra/ eller av er? Får ni betala nåt ur egen ficka för en sån support service?
   Lite nyfiken hur allt funkar ! Så himla bra att ni bor i Sverige och har tillgång till assistenter och så mycket hjälp. Jag bor i Australien och här har de inte alls de möjligheterna och assistent system för familjer i liknande situationer som ni är.
   Tack för en fin blogg!
   Kram

 16. Karolina says:

  Hej!
  Jag måste först berätta att jag blir alldeles varm i hjärtat när du beskriver din och Joulines relation och hur du tar henne till hjärtat. Jag är själv bonusmamma och jag älskar min fina stora tjej precis lika mycket son jag önskar min lilla biologiska tjej.
  Jag är ganska ny här i din bloggvärld och undrar om Jouline inte träffar eller har någon biologisk mamma i sitt liv?
  Tack för din fina blogg och för att du delar med dig så. Du är en förebild och inspiration med din styrka och ditt stora hjärta.
  Kram

 17. Isabella says:

  ÄLSKAR dina frågestunder ?
  1. Vilka klädmärken handlar du helst till Duni och dig själv?
  2. Vad har du för hudvård/smink rutiner och favoritmärken?
  3. Vilken online-shop handlar du helst inredning?
  4. Andra bloggar som inspirerar dig?
  Tack för en superfin och inspirerande blogg❤️

 18. Sofia says:

  Hej! Jag har förstått att du är mamma till en liten ängel i himlen, och undrar hur det var för dig efteråt med att vilja ha fler barn. Jag är själv änglamamma och har kommit så pass långt i min bearbetning att vi nu drömmer om ett syskon, men jag är livrädd för att nästa graviditet inte ska gå bra och sluta lika katastrofalt som den gjorde första gången för mig. Hur tänkte du innan graviditeten med Duni och under graviditeten?
  Kram!

 19. M says:

  Hej!
  Har du tips i Köpenhamn, var man bör käka middag & lunch ngnstans?
  Varifrån får du din inlednings inspo? Tycker du tipsar om så sjukt mkt snyggt, fortsätt med de 🙂 bästa ställena å köpa inredning om budgeten är lite stram?
  Bästa outfit tipset?
  Detta är ingen fråga men en önskan 🙂 du får gärna fortsätta med dina mattips för veckan, dem blir man så inspirerad av!! Kram

 20. Emelie says:

  Hej, tack för en fin blogg för det första ❤❤ Jag funderar över en glasprydnad du visat upp förut, en genomskinlig glassboll på fot med svarta fyrkantiga delar “flytande i mitten”. Vart är den ifrån? ?

 21. Karolina says:

  Hej, frågat förr men håller tummarna på att få svar denna gången. Vad har ni för väggfärg i vardagsrummet?

 22. Olivia says:

  Jag har lite frågor om eran hund. Hur många gånger är han ute per dag? Går ni promenader med han alltid eller får han springa lös på tomten? ??

 23. Sandra says:

  Hej Ditte, tack för all inspiration du ger. Undrar om er väggfärg i vardagsrum? Sen undrar jag om sofforna har färgen Tristan Stone? Var beställde ni era marmor bänkskivor från? Tack snälla för att vi får chansen att fråga 🙂

 24. Johanna says:

  Hej och tack för en härlig blogg’
  Frågor:
  Vad arbetade du med innan du började som influenser/arbeta med sociala medier?
  Hur ser du på framtiden vad gäller privatliv och arbetsliv?
  Vad är Dellas diagnos? Hur har ni löst det rent praktiskt med att ha assistenter hemma? Exempelvis, är de med Della i ett mer avgränsat rum eller är ni alla på samma ytor hela dagen?
  Vad arbetar David med?
  Vad är du mest nöjd med i ditt liv? (Förutom familjen)
  Ha det så bra!

 25. Linn says:

  Hej, undrar om Della ska börja skolan när hon fyller 7 år? ? Skriv gärna mer om Della, vad hon äter hur hon äter, ja allt om henne. Jobbar själv med handikappade/funktionshindrade barn och tycker de borde lyftas fram mer, upplever att många är rädda eller tycker att det är lite skrämmande när man t.ex är på promenad och vi möter någon som inte förstår sej på barnet. Men alla barnen är ju hur härliga som helst ❤️

 26. Rebecca says:

  Hej! Jag undrar när ni fick veta allt om Della? Var det redan i magen eller var det efter hon föddes? Kram

 27. Tove says:

  Hej! Har ramlat in här nyligen och tycker du verkar vara helt fantastisk med en jättebra blogg! Ser fram emot att läsa mer. Tänkte fråga om du och David är biologiska föräldrar till alla fina barn? Och eftersom att Jouline är 11 om jag inte sett fel så fick du henne tidigt hur va det som upplevelse? Hur ser en vanlig dag ut för Della? Kanske är personliga frågor men hoppas du vill svara, du är jättefin kram!

 28. Milla says:

  Hallå fina du! Hur gammal va Della när hon fick assistans? Tack för din inisprerande blogg och insta! Hoppas verkligen att du och Julia gör en podd tillsammans!! Kram från en funkismamma ??❤️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.