Frågor och svar

Vad är det svåraste med att vara mamma? – Att veta om jag gör tillräckligt… Att inte alltid räcka till. Som min kära mamma säger " Den svåraste uppgiften i livet är att vara förälder. Men också den bästa. "

När är du som lyckligast? – När allt bara får flyta på, alla är friska. När ja får vara med min familj och vänner.

Vad drömmer du om just nu? – Pool och ombyggnationen av vårat hus. Förutom det så drömmer jag om en ateljé. Det är en dröm som jag vet kommer bli verklighet förr eller senare!

Vad skulle du säga till dig själv om du fick träffa dig som 16 åring? – Det är inte så farligt att bli äldre, det är faktiskt mer än okej. Livet blir vad man gör det till och de misstag du kommer att göra är inte hela världen! Fortsätt tro på dig själv och alltid säga vad du tycker och STRÄCK på dig det är fint att vara lång!

Vad är det bästa dina barn lärt dig? – Vad kärlek är och vad som egentligen är viktigt i livet!

Vilka är de bästa vs sämsta människor du vet? – Bästa är dem som är äkta, de som man känner värmen och kärleken ifrån. Sämsta… de som går över lik för pengar och de som åsidosätter de som verkligen är viktigt i livet.

Favoritplats? – Där David är, älskar att vara med honom.

Hur skulle du beskriva din stil? – Mysig. Gillar stora löst sittande plagg, sjalar man kan vira runt sig och raggsockor.

Vad är det bästa Della lärt dig? – Helt klart att lyssna och ta in på riktigt!

Favorit saker i livet? – Jag älskar att måla, också att bara ligga i sängen med alla barn runt omkring mig, äta tapas med vänner, dricka ett glas vin inlindad i en filt en sensommarkväll bara jag o David, äta middagar hemma hos min mamma & pappa ( topp 10 bästa jag vet! ), gå promenader i skogen, skratta tills man gråter med fina vänner, spela spel, plocka svamp och blommor ute i naturen, älskar att ta kort ( nördar ur totalt när det kommer till den biten ).

Vad gör du för att underlätta en jobbig dag? – Jag andas… djupa lugna andetag. Det hjälper allt som oftast.. förutom på sjukhuset. Dem dagarna är förjävla gråa och det enda som underlättar då är när vi får ta med oss våran prinsessa hem.

Bästa med att bli äldre? – Allt.

Puss Ditte

10 kommentarer om “Frågor och svar

 1. Jessi says:

  Du är verkligen en sann inspiration! Tack för allt du delar med dig utav! Du har så kloka verderingar, är så glad att jag hittat hit. Kram

 2. J says:

  Jag har följt din resa både här på bloggen och på lite avstånd i “verkliga” livet och vill bara säga det att du är precis så vacker på insidan som utsidan! Så härligt att få följa erat liv. Tack för att du gör skillnad.

 3. Ellenor says:

  Du verkar vara en sån otroligt härlig person! Älskar din blogg det är verkligen en stor favorit. ❤️ .

 4. Lilly says:

  Du beskriver så fint om hur familj är det viktigaste. Önskar att fler var som du, då skulle jorden vara en finare plats.

 5. Tess says:

  DU är så himla fin på alla sätt och vis! Älskar dina frågor och svar inlägg. Så ärligt och äkta.

 6. Nettis says:

  Hej! Undrar lite om Della, om du vill skriva ett inlägg, berätta hur en typisk Della dag är. Går hon på förskola? Isåfall vanlig eller specialförskola? Har ni avlastning, tex kortis för Della? Vad gillar hon att göra, hur är hon som person? Klarar hon att följa med på utflykter eller är det bara jobbigt för henne? Jobbar på särskola det är alltid spännande och lärorikt att höra hur andra barn har det. Kanske man får nån bra ide eller så till eleverna.
  Ni är så mysiga! Verkligen lyser lycka och glädje i er alla! Så kärleksfulla! Man blir liksom glad varje dag av dina bilder och texter, även fast jag inte känner dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.