Fram och tillbaka

Det blev lång lunch och god fika på Rc i dag, älskar det stället. Sen tog vi en prommis i solen och kollade i affärer. Gick ut med Leo och Wlima (kalles hundar) sen åt sushi innan vi åkte hem. Packade in alla Dellas grejer i bilen, det är inte lite saker som ska med när hon ska vara borta i en vecka. Sen åkte vi till regnbågen, tycker hejdå är jobbigt.. vem tycker inte det lixom. Men ska dit i morgon bitti och gosa lite och lämna mera Ventolin. Köpte med mig mat hem då David är på företagsevent orkar jag inte laga mat, fick så himla ont i magen när jag åkte från regnbågen, sammandragningar och hugg.. känns jätte läskigt så jag ringde barnmorskan på en gång så ska förbi henne tidigt i morgon bitti och lämna lie prover och så ska hon få klämma lite på magen. Det är tydligen ganska vanligt men jag är ju nojjan själv och blir jätte stressad utav minsta lilla. Försöker att tänka lugna tankar och bara ta det lugnt, jag och Jullis har legat i sängen och ätit mat och kollat film. Nu har vi gjort chokladpudding och vispgrädde till kvällsmål, ja man får lyxa till det när varken pappan eller lillesyrran är hemma 🙁 <3
Har ni några tips på vad man kan göra för att bli lite piggare? Jag kommer inte alls ihåg hur jag mådde eller kände mig sist jag var gravid, har för mig att jag mådde väldigt bra överlag.. Nu är jag såååå trött mest hela tiden. Men det kanske blir bättre med tiden? Man kanske är trött på olika sätt under graviditeten?
Nej nu film och mys innan nattning av liten <3


Puss Ditte

2 kommentarer om “Fram och tillbaka

  1. jennie says:

    Hej! Grattis till graviditeten först och främst. Har inte läst bloggen på ett tag men misstänker att du är i början ändå lite av graviditeten. För sådär kände jag till vecka 20 typ, men nu i vecka 38, ja jisses..jag önskar jag kunde sova! 😉 Knep vettsjutton, men .. alltså, hög musik och lite läsk 😉 det höll mig vaken på en 30årsfest som jag var med på. Det var dock en väldigt lång kväll i mitt minne 😉

  2. jennie says:

    Hej! Grattis till graviditeten först och främst. Har inte läst bloggen på ett tag men misstänker att du är i början ändå lite av graviditeten. För sådär kände jag till vecka 20 typ, men nu i vecka 38, ja jisses..jag önskar jag kunde sova! 😉 Knep vettsjutton, men .. alltså, hög musik och lite läsk 😉 det höll mig vaken på en 30årsfest som jag var med på. Det var dock en väldigt lång kväll i mitt minne 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.