Fredag

Hej, hej hemskt mycket hej.

Hoppas ni haft en bra vecka, vår vecka har varit fin. Igår fick jag dock jordens jäkla magkatarr, alltså AJ. Blev sängliggandes hela dagen men David kom hem med Omeprazol och det hjälpte nästan på en gång. Så nu kommer jag försöka vara extra snäll mot magen, äta frukost innan jag dricker kaffe (kommer dock vila från kaffe i några dagar) havregryn ska tydligen vara bra så jag fortsätter med min havregrynsgröt (glutenfri) med havremjölk och skivad banan i.. och mängder av vatten med pressad citron i att dricka till. Vi köpte lägligt nog massa färsk torsk av Friskfisk bilen så hela vår frys är full av torsk. Det plus kokt potatis är också bra för magen..

Sorry för att bloggen varit dåligt uppdaterad den här veckan, det har varit strul med min wordpress men nu är allt fixat. Kommer nog ta en lite paus från sociala medier i helgen men vi ses ju på måndag igen.

Vi hade puss kalas i hallen innan jag fick åka iväg med Jullis till skolan här om morgonen, David sjuktsar alltid Duni och jag Jullis.. Men den här morgonen så hade Fjunet lite separationsångest så vi hängde här i säkert 15 minuter innan on tyckte det var okej för oss att åka. Älskar att våra morgnar är ostressiga, att vi har tid för sånt här mys. Verkligen vardagslyx enligt mig.

Idag har vi äntligen städhjälp hemma igen, vi har ju varit sjuka i omgångar så det har lixom inte blivit något veckastäd (förutom det jag städar hela tiden) Men idag när vi kommer hem kommer det vara såååå rent och fint. Bästa fredagskänslan. Hänger på kaffeteket idag, fixar med nyheter till min webbshop. Kommer komma in lite nya finheter där snart.

Köpte med mig två böcker hem efter lunchen, har läst alla tidigare från Hedvig Montgomery och älskar dom! Tips till er som har barn i er närhet. Läs dom! Och så gav jag min morfar “ett liv på vår planet” i födelsedagspresent och han tyckte verkligen att jag borde läsa den så den kommer jag att läsa i helgen.

Hoppas ni får en mysig helg och ta hand om varandra.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Fredag

    • Ditte Svanfeldt says:

      Tack 🙏🏻🤍 alla säger så olika, man blir inte riktigt klok 🙈 men då skippar jag citronen ett tag.

  1. Skolkurator says:

    Säger som föregående. Skippa citron, fet, rökt och stark mat. Ät lite och ofta. Magkatarr är inte kul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.