fredag

Hej 🫶🏼

Det har varit en intensiv vecka och i går så kände jag verkligen att det ska bli så skönt med helg. Vi ska bara njuta, tända brasa, ljus och kolla på film hela dagen. ( Med undantag för att åka och handla och gå ut med vovvarna )

Det har regnat hela natten, så bra för svamparna i skogen. Kanske, om vi orkar att det blir en tur ut för att se om de växt på sig under veckan som varit. Annars får det bli i morgon.

I går jobbade vi under förmiddagen, Fanny kom och vi åkte ut till vår favorit klippa för att få lite frisk luft och passade då på att fota ett samarbete som kommer upp snart. Tror ni kommer gilla det, speciellt ni som efterfrågat tips om fina, sköna träningskläder + en riktigt bra rabattkod. 🤍👌🏼

Efter jobb åkte jag för att möta upp David, vi hade överlämning till ny instans och sa hej då till Ikb 💔🥲 Kändes absolut i hjärtat efter att ha fått träffa två kvinnor som hjälp i 6 månader som man också tycker väldigt mycket om.. det händer ju inte allt för ofta. Nu börjar ett nytt kapitel och jag hoppas det blir lika bra som ikb varit.

Efter mötet åkte jag in till Nenne för att äta en väldigt sen lunch.

Köpte med mig fisk och räkor hem, åkte och hämtade upp Jouline, Gösta & Bosse för att sen åka hem till Anna & Henke där David & Duni redan var. David & Alvin stod för middagen 👌🏼

Så gott så gott och vi rullade hem efter den middagen. Slängde oss i sängen och kollade på snabba cash 2 när Duni somnat. Tycker säsong 1 var bättre..

Nu ska jag dricka kaffe och läsa bok. 🫶🏼

Puss Ditte

2 kommentarer om “fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.