Fredag? Eller måndag?

Håller knappt reda på dagarna längre. Men idag är det fredag och idag blir hyllan HELT klar. ??

Det var verkligen värt att betsa varenda liten träpinne för hand till hyllan för wow vad det tillförde! Jag vet att jag är partisk men jag tycker det är den finaste platsbyggda hylla jag sätt. ❤️

Och på vårat vardagsrumsbord ligger den finaste boken. ❤️ Har knappt tagit in att jag faktiskt är med i en bok.. en bok som handlar om att våga följa sitt hjärta, om att gå i mot normen och vara en changemaker; ”människor som skapar en förändring. Hos sig själva, med också i det långa loppet i samhället. De navigerar i livet efter den inre rösten.”

Känner på mig att det här kommer bli en fin fredag trots att vi vaknade till storm och snö.

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.