Fredag, lördag & lite söndag

Summering utav våran helg: 
I fredags hade vi poolhäng hela dagen, sen åkte vi hem och hade fortsatt altanhäng här hemma tills sent på kvällen. Kalle & Leo gjorde oss sällskap. Jullis sov hos en bästis ❤️ och Dellis var med oss ute och mös tills det var läggdags. 


Duni var såklart också med och spela Uno ??❤️ väääldigt glad och fruktansvärt söt! ( tryck på bilden för att se filmen ) 
Lördag: igår började vi morgon ute i soffan på altanen, Duni sov som en stock inne i sängen så jag & David passade på att smyga ut och läggas oss i morgonsolen. Så mysigt! Kan vara det bästa som finns, våran altan. ❤️ bara fåglarna som kvittrar, en bok, latte ☕️ och sen har man en perfekt morgon. 


Tränade i en timme tillsammans med bästa Ptn Carin. Sen åkte vi hem till mamma & pappa. Mamma hade som vanligt fixat väääldigt god fika. 
Mot kvällen kom Nanette ( Jim är bortrest på jobb ) så jag fick ha henne för mig själv ?❤️ vi saknade dock honom. Kalle & Leo kom också. Vi åt Fisktacos som Jullis beställt och spelade massa kort. Jouline var väldigt duktig och vann flera gånger. ? 

Idag fortsätter vi morgonmyset ute på altanen, sen får vi besök av Joulines vän Elsa och hennes pappa ?. Till eftermiddagen kommer min mormor och morfar, det var längesen vi såga nu så det ser jag fram imot ?❤️❣️ 
Hoppas ni har haft en bra helg och får en mysig söndag ?

Puss Ditte

2 kommentarer om “Fredag, lördag & lite söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.