Fredag och Fatima

I fredags åkte jag med mamma och pappa till Sigtuna för att kolla lokaler, vi vet ungefär vad vi vill ha med det är alltid bra att kolla för att se vad som finns osv. Efter det åkte jag vidare till Arlanda och fixade kaffe till några kunder och sen vidare in till sthlm. Lunch dejt med Fatima på Boquerian, tiden bara sprang iväg. Så mycket att prata om och så mycket gemensamt.. det är inte ofta man träffar någon som man känner att ” vi är lika lika fast ändå lika olika” förstår ni? Hur som en väldigt fin lunch tillsammans med en ny vän <3 Vi gick och kollade lite på NK innan det var dax för mig att åka hem, ja fick en jätte fin present. En doftspridare som man sätter i bilen, luktar såå gott.Lördag :
Hann inte riktigt klart med allt för denna jobbvecka så i jag åkte in till Coffee Center på förmiddagen för att fixa det sista och kunna ta helg med gott samvete. David och Jullis följde såklart med, Lördag och vi skulle beställa soffa. Så efter att ha fotat och fixat lite åkte vi in till stan. Har hittat den perfekta soffan, kommer bli så himla bra, stor och jätte djup, precis som vi vill ha det. Vill kunna krypa upp i den och gosa in mig. Vi har haft lite svårt att bestämma färg.. det är ju inte bara tre olika man kan välja mellan om man säger så. Men igår bestämde vi oss. Den kommer dessutom hinna komma laga tills vi får flytta in. Efter det åkte vi till sjukhuset för att fixa en ny sladd till Dellas inhalatormaskin som gått sönder IGEN.. sen vidare till Urbancollection för att beställa lampa till vardagsrummet. Kommer bli såååå bra! Vid 14 var vi på pendlarparkeringen för att möta upp Joulines Handbollsvänner och åka vidare till Bålsta för sammandrag. Så stolta och glad för hennes skull, hon gjorde 5 mål under en match och sen 2 till under den sista matchen och var även super duktig i mål! Tycker det är så himla kul att hon hittat en sport som hon älskar.
Idag Söndag ska vi börja packa lite smått, åka till Della och mysa ska vi också göra och till kvällen ska vi får mysa med våra vänner och grannar som varit sjuka hela veckan <3
Puss på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.