Fredag

God morgon!

Fredag idag, vi skulle åkt till regnbågsgruppen med Dellis men hon är för hängig. Så vi stannar hemma.. ska handla god mat till ikväll och massa fredagsmys. Jullis gick tillsammans med en vän till skolan imorse, skuttade iväg så glad. Och efter skolan idag går hon hem med Linda hit, ska köpa lite nytt pyssel som de kan leka med. 

Gissa om hon blev glad över presenten från EC-GO igår. Störta smilet ever och så himla stolt när jag läste om varför hon fått den. Lilla älsklingen, så stolt över henne. OCH över oss, mig och david. Det är ju trots allt vi som uppfostrat henne, man måste ju ge sig lite klapp på axeln ibland. <3  Min mamma sa ofta till mig när jag var liten att ” den svåraste uppgiften i livet är att vara en bra förälder, man tror att man gör det som är bäst för sitt barn men det blir kanske inte alltid rätt. ” Så otroligt rätt hon hade, det förstod jag ju såklart inte förens jag själv fick barn förstod heller inte att man kunde älska något så mycket och förstod heller inte att man skulle ändra tankesätt helt förens då. 

Nu blir det häng med bästis i funbo. Della sover så jag passar på att smita iväg en stund, sen ska vi bada och få bort allt dumt slem. 

Två änglar i min säng i morse <3 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.