Fredagsmys

Blir någon av er också trötta när ljuset kommer tillbaka? jag blir alltid extremt vårtrött. ( Är iof alltid trött sen många år tillbaka ) men det blir extra påtagligt när ljuset kommer tillbaka och samma sak på hösten när ljuset försvinner. Så, idag är jag extremt trött. Säkert lite extra eftersom att jag var i sthlm hela dagen i går också. Även om jag älskar sånt så blir jag ju trött av för mycket intryck. 😴

På förmiddagen har vi varit och tränat Bosse och Gösta. målbild i livet är att ha glada och lydiga hundar. Övar lite varje dag på viktiga saker som nej, ligg kvar, kom osv.

Hade lovat Duni fika när hon kom hem från föris så det fick bli choklad bollar. ☕️🤍 Vilket hon var mycket nöjd med.

Ikväll ska vi äta rispappersrullar ( recept hittar ni här ) till middag sen har Jullis & Duni önskat ben and jerry glass, popcorn och chips till fredagsmyset. Vi har inga planer för helgen och det ska bli så skönt att bara vara. Jag ska fortsätta läsa min bok & hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket.

Ja, som ni kan se fick Bosse tag i min bok och använde den som tuggben. 🙈

Nu ska vi ut på promenad, ska bara kramas klart med den här först 🧔🏽‍♂️🤍🤍🤍🤍

Puss Ditte

2 kommentarer om “Fredagsmys

  1. Helen says:

    Ja absolut, väldigt tydligt även för mig när vårtröttheten slår till. Känns lika bakvänt varje gång, då man tycker att man liksom “borde” bli piggare, och inte ännu tröttare, av ljuset…

  2. Marit says:

    Så härligt med vovvar, saknar min Bosse (flat) mycket när jag ser dina bilder. Ett tips i hundtrick är att lära SKAKA på kommando. Så skönt att inte behöva ha hundar som skakar av sig inne ,i bilen eller springa runt efter bad och skaka överallt. Ett inlärt trick som varit mycket uppskattat av matte och husse och även imponerat lite på andra också:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.