Fredagsmys med min mamma

Hej fina ni, i går var det äntligen fredag. Jag och Duni fick mysigt sällskap utav Åsa på morgonen. Drack kaffe och pratade ikapp. Min fina vän, så humla tacksam för alla underbara människor jag och min familj har omkring oss. Genuint fina vänner, de växer inte på träd direkt men vi har lyckats samla på oss många nu längds vägen. ??❤️ 
När Åsa gick hem så packade jag och Duni väskan och åkte hem till mamma & pappa. Pappsen jobbade så vi fick kvalitets tid med mamma och lillasyster ❤️❤️ åt god lunch, fikade och myspyste. Duni var lite sur till och från pga tandsprickning. Stackars liten? hon är så irriterad över det. Men det blev bra i mormors famn, till sång ”när trollmor lagt sina 11 små troll” gick varm. 
Se så fina de är: 

När vi kom hem tände vi massa ljus och inväntade David, Jullis och hennes vän Alice som sov över. Mysigt. David lagade halstrade pilgrimsmusslor och en jätte god sallad till det. Till förätt åt vi färska räkor med aioli och drack champagne, för att fira allt fint i livet. 

Efter middagen fick vi spontant besök utav två till hjärtevänner, Sofia & Goran kom och drack en kvälls kaffe ❤️☕️ perfekt avslut på en väldigt fin dag. 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.