Fredagsmys och sjukhusångest

Fredagsmyset här hemma.. har idag bestått av väldigt mycket mys i soffan, Dunis rum och Dellas rum.
Skjutsade Jullis till skolan i morse.. hon tjatade i går kväll om att få gå i dag. Jag brukar alltid vilja att de är hemma minst två dagar extra efter att de känner sig bättre.. bara för att vara säker på att det inte blir något bakslag eller att de ska smitta någon annan. Men hon var väldigt säker på sin sak, så hon fick gå. Brygger alltid kaffe på morgonen och tar med mig i bilen när jag skjutsar henne. ☕️❤️
Blev en lång frukost, Dunis aptit börjar sakat komma tillbaka. Vi slog på stort och dukade fram allt vi vet att hon gillar.

Vi ritade massor. ❤️ och sen åkte jag för att handla middagen, fick sällis av Sofia. ❣️
När jag kom hem igen så skulle David iväg på möten, så jag och Duni målade och åt goda ostar som jag köpt med mig hem från saluhallen.

Sen hoppade vi in i en varm dusch.. eftersom att vi hade målat hela ansiktet grönt med kritor.. sånt bus man får göra när man är liten och sjuk. ❤️

Efter en god middag som bestod av havskräftor med persiljesmör och surdegsbröd att doppa i det smälta smöret så gick jag och Jullis ut på en kvällsprommis med Gösta. Så mysigt! Stora snöflingor singlade sakta ner mot marken och det knarrade härligt under skorna när vi gick.
Nu ligger vi slarvigt slängda i soffan, kollar på serie och äter popcorn.
David fick precis springa in och suga slem hos Della. Som under kvällen också fått feber och blivit väldigt slemmig… jag röstar för akuten men David tror vi kan klara det hemma. Jag är dock lite nojigare överlag när det kommer till henne än vad han är.. men det känns verkligen skit att hon också blivit sjuk.
Håller tummarna att Davids magkänsla stämmer och vi slipper sjukhuset. ??❤️

Puss Ditte

5 kommentarer om “Fredagsmys och sjukhusångest

  1. N says:

    ❤️fy för den känslan när man inte vet om man måste bege sig till sjukhuset eller kan stanna hemma. Håller verkligen tummarna för att ni slipper åka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.