Fujifilm x-t3

Hej hjärtan ❣️

Dagens inlägg vill jag tillägna en av mina favorit prylar. Nämligen min Kamera ❤️? Får mycket frågor kring vad jag fotar med och hur jag redigerar mina bilder. Vilket jag tycker är super kul, såklart. Blir jätte glad när någon hör av sig och säger att mina bilder är fina ?❤️

Jag har köpt min kamera hos Christian på Kameradoktorn i Sthlm. På riktigt världens bästa som jobbar där! Får så otroligt mycket hjälp både via insta och genom att ringa när jag kört fast eller när Duni lyckats ändra om alla inställningar. ?

Sååå just den modellen jag har heter FUJIFILM X-T3 och den är verkligen så himla bra! Älskar den. Så smidigt och väldigt enkel att använda, har den alltid med mig. Jag har två objektiv. Det jag använder mest är 16mm men jag har även ett som är 16-55mm alltså ett zoomobjektiv.

Ett plus är ju att den är väldigt fin också. ??

Hur jag redigerar mina bilder sen då? Jag gör mycket redan i kameran… med ljuset osv. Men sen använder jag mig utav VSCO appen. ( också ett stort plus med kameran att det tar ca 2 SEK att föra över bilderna direkt till mobilen. )

Där använder jag ofta filtret A6, ändrar lite i inställningarna i filtret och sen är det klart.

Till storys använder jag appen UNFOLD ❣️

Bomba mig med frågor här om ni har några.

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Fujifilm x-t3

  1. Camilma says:

    Jag skulle vilja ha lite tips på vad ytterplagg nu när det är sådär mittemellan väder. Tycker det är jättesvårt!
    Och har du några bra Uppsala tips (bra butiker så tar jag gärna emot det eftersom jag ska till Uppsala några dagar nästa vecka för första gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.