fullrulle

Hej och hå har verkligen haft fullrulle här hemma. Massa möten har bokats och masssa mail har svarats på och skickats. Jag är så otroligt glad och tacksam över att JAG faktiskt får jobba med det jag älskar att göra, vara med människor och måla. Bästa jag vet.. Allt har tagit sån himla fart nu, tack vare er. Ni är underbara! Igår kom det tio beställningar till, IGÅR. Bara på en dag. Och så rullar det på just nu, jag signar Krigsgudinnor så hander brinner, nää men nästan och det är så otroligt kul! 

Vi skulle ha åkt till mormor och morfar på valborg men det blir tok med assistansen så vi stannade hemma, näst nästa helg planerar vi att åka <3 längtar. Så På valborg hängde vi hemma under dagen, en snabb tripp till uppsala för att fika och köpa blommor. Della och Collin och Jouline lekte. Della satt i mitt knä på golvet och collin mitt i mot henne i hennes knä på golvet. Åh dem hade så roligt, så underbar känsla <3 Jullis sprang runt och sjöng och de små försökte hänga med i blicken. 

Mot efermiddagen åkte vi hem till Nanette och Jim där Sofia och Tom också var, vi grillade och åt ute och skrattade så jag fick ont i magen. Igår lunchade vi med Kalle och Nenne, sen åkte vi hem till mickis och jonas för grill. Livet är underbart just nu, April var fantastiskt och jag känner på mig att Maj kommer bli ännu bättre. 

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.