Gardiner

Får så mycket frågor om våra gardiner/gardin stänger och skenor, så här kommer ett helt inlägg om dom. I slutet av bygget bara några veckor innan inflyttning i huset var jag så trött. Orkade inte ett enda beslut till. David var dock väldigt mån om att vi skulle ha gardiner uppsatta när vi flyttade in. Så han ringde Gotain och bokade möte. Vilket var himla tur för oj så bra det blev. Och så skönt att ha det klart.. dom kom samma dag vi flyttade in och monterade alla skenor och hängde och steamade alla gardiner. 🫶🏼👌🏼✨ Guld värt.

i vardagsrummet vid soffan valde vi vävd linne gardin i färgen sand. Klick Alla gardinstänger och skenor är också från Gotain.

I badrummet har vi tunn linnegardin i grått klick

I köket har vi tunn linnegardin i sand klick

I hallen har vi valt att gömma all förvaring med gardiner, skapar en väldigt trevlig känsla. Där har vi vävd linnegardin i sand precis som i vardagsrummet.

I Dunis sovrum valde vi att ha två skenor, i den närmst fönstret har vi valt hotellgardin klick Och sen i den andra skenan valde vi en mörkläggningsgardin i sammet klick

I mitt och Davids sovrum samt Joulines sovrum valde vi samma som i Dunis fast andra färger bara. Tycker det är väldigt fint med två olika tyger i sovrummet. ✨

Puss Ditte

2 kommentarer om “Gardiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.