Gick från förskolan med tårar i ögonen

När jag lämnade Duni i morse hade jag och en av hennes fröknar ett utvecklingssamtal. Hon gick igenom hur det funkar för Duni i gruppen och hur hon är som person där.
Fröken avslutar samtalet med att säga att Duni är en väldigt trygg liten person.. som är lugn och omtänksam, som älskar att sjunga, dansa och måla.
Blev så otroligt glad över att höra att hon så trygg i sig själv, typ det bästa “betyg” man kan få som förälder tycker jag. ❤️
Så känslig som jag är kom det några tårar när jag sen lämnade förskolan. Sååå lättad och glad över hur bra det går och att hon verkligen gillar att vara där. ??❤️ känns så bra i mammahjärtat.

Just nu sitter vi i varsin pyjamas i soffan, jag har tänkt ljus och skalat clementiner och på Tvn går Coco. Så mysigt. ❤️ Ute är det riktigt ruskigt väder.
Dagen har ändå varit fin, trots för lite sömn. ?? Har fått hänga med 3 fina tjejer idag, vi har åkt och hämtat Färg från Färgexperten så otroligt proffsiga och hjälpsamma! Så nu har jag fått hjälp att hitta färg till både Jullis och Dunis rum. ??? kommer bli såååå fint.
David kommer hem sent idag, annars hade jag börjat måla redan nu.. men får vänta tills i morgon. ☺️ Mamma kommer och äter med mig och tjejerna. ❤️ Sen blir det dusch och tidigt i säng. När fjunet somnat ska jag passa på att lägga ansiktsmask och läsa.
Vilka är era mysigaste kvällsrutiner?

Puss Ditte

En kommentar om “Gick från förskolan med tårar i ögonen

  1. emelienilsen says:

    Mysigaste kvällsrutinen är när jag lägger mig i badet samtidigt som jag lyssnar på när min sambo ligger i rummet bredvid och läser kvällssagan för de två barnen. Storebror älskar att få ha med vår nyfödda lillasyster under sagostunden! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.