Glittrande härlig dag

(Inlägget innehåller annonslänkar)
God morgon finisar. WOW Vilken respons på Davids inlägg.. ?❤️ så fint.
Har ni sovit gott? 🙂 Det har inte vi ??, dunis framtand som har hållit på och bråkat med henne var visst inte bara en framtand utan i går upptäckte vi att det var TRE tänder som kommit uppe i fram.. lilla hjärtat! inte konstigt hon haft det jobbigt! Men nu börjar allt sakta bli som vanligt igen. sömnen blir lite bättre och hennes humör under dagarna är mycket bättre. så skönt. <3
I går fick vi till och med en härlig sovmorgon, hon är så gosig på morgonen, väcker en alltid med världens största leende och om man ber om en puss får man alltid en riktigt slemmig en. <3 Gick in med henne till Jullis, de brukar alltid gosa lite medans vi gör frukost på helgen. uppskattat av båda två, även Truls.
Sen åt vi frukost och strax efter att vi blivit klara kom Åsa, Jocke, Ella och Cornelia förbi.. vi gick ut på en riktigt lång härlig prommis i det underbara vädret. snön föll sakta ner och glittrade såååå fint! Magi.
Duni var vaken ganska länge i vagnen, njöt av den friska luften och solen i ansiktet..
Dunis åkpåse är från Elodie Details, så fin i färgen och väldigt mysig. Finns HÄR. Efter lunchen åkte jag och Åsa, Jullis och Ella in till stan och satte oss på ett café för att jobba och plugga till kommande prov. Så mysigt.
Jag hann även med lite shopping från Cubus. De har fått in så mycket fint!
Blusen finns HÄR. Jeansen finns HÄR. På kvällen åt vi god middag och sen spelade vi kort… Bluffstopp är favoriten här hemma. Nöjda somnade vi sen efter ett avsnitt av Bron och en väldigt mysig helg! <3
Idag skulle jag egentligen åkt in till Sthlm men har en del Della möten att fixa så Sthlm får vänta tills i morgon. ❤️ Ska träffa Julia och påbörja vårat projekt. ?
Puss & hoppas ni får en fin dag!

Puss Ditte

En kommentar om “Glittrande härlig dag

  1. jungfrumamma86 says:

    Så gulliga dom är tillsammans :). Vilken söt “ögonbindel” eller vad kallas det? haha, så gulligt i alla fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.