God morgon

Hoppas ni sovit gott? Det har vi, allihopa. Julli hemma en dag till, börjar kännas piggare men det är onödigt att gå tillbaka för tidigt. Börjar morgonen med att göra frukost till mig och henne och sen måste jag åka med Trullebulle till vetirinären, han har några tänder som vägrar lossna som han tycker är besvärliga. Han ligger och gosar i mitt knä ovetandes om vad som komma skall. Han har dock alltid varit väldigt lugn och duktig vid tidigare besök så det ska inte vara något problem. ❤️? Nu kaffe sen åker vi.
Ha en bra dag så hörs vi sen ?
image

Puss Ditte

2 kommentarer om “God morgon

 1. Lotta Amrén says:

  Godmorgon fina!
  Skönt att Jouline är bättre idag!
  Min lilla Mayo 8,5 år,hon har flera lösa tänder som hon snart kommer att tappa,min älskade lilla tant. Hon är en Shetland sheepdog. Men som tur är så är det framtänderna,hon tuggar ju inte med dom menar jag.
  Lycka till hos veterinären med Truls sötnos!
  Önskar dig en härlig tisdag! ♡☆♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.