God morgon

Ligger i sängen igen efter att ha varit uppe med Jullis, gosigaste stunden att få krypa ner igen brevid en varm gullig super mysig Duni ❤️.
Dagen i går var väldigt fin, gick prommis med Johanna och Sixten på förmiddagen. Sen gick vi hem till Johanna och drack kaffe och åt jordgubbar. Fixade pasta sallad med Parma skinka och drack ännu lite mer kaffe ???☕️ Perfekt mammaledig dag helt enkelt. David kom hem vid 15 och vi gick tillsammans till Jouline skola för att ha möte med rektorn och kommunansvarig för speciella barn, mötet handlade om Della. Att det faktiskt är dax för henne att börja i skolan snart. Kommer ett eget inlägg angående det.
Efter mötet gick vi hem igen, pussade David hejdå som åkte in till Sthlm för jobbmöte. Vi packade in oss i bilen och åkte hem till Nanette och Jim ❤️ Kaffe, skratt och som vanligt massa prat ☕️❤️. Hemma igen vid 20 och lagom tills dess fick Duni ont i magen, hon skrek rätt ut tills klockan var 23… när hon äntligen somnade så var jag så ledsen och trött så jag somnade på två sekunder brevid henne. Usch det är verkligen hemskt när hon får sådär. ??
Idag ska vi mysa hemma hos mamma och pappa ❤️
Vad har ni för planer? Älskar att den här veckan blir kort, långhelg framför oss ??❤️.
Processed with VSCO with a5 preset FB125134-3582-4424-95CF-499034060D48 A4BE2013-901B-4003-9598-D14F6C0AA0F9
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

6 kommentarer om “God morgon

 1. Sara says:

  Vilka fina tjejor ni har! Har sett att Della ofta har plåster på kindorna och undrar varför, om du inte vill svara är det helt ok.

  • dittesvanfeldt says:

   Tack ❤️ Dem har hon för att hon ofta har optiflow (andnings hjälp ) och den gäster man i de små klisterlapparna på kinderna ??

 2. Johanna says:

  Åh! Är det en slags mysig pöl de ligger i? Försöker hitta något sådant nämligen till min lilla kille som har ett funktionshinder. Kram

  • dittesvanfeldt says:

   Det är en liten studsmatta som vi slemmobiliserad Della med, hon älskar det ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.