God morgon

Hej
Hoppas ni sovit gott? Jag vaknade lika trött som när jag gick och la mig ( vilket var alldeles för sent ) men vi hade väldigt trevligt. David var så söt och ville absolut att vi skulle fira mig och min bloggflytt hit så han hade bokat bord till oss på Frenchi. När han kom hem från jobbet fick jag och Jouline order om att göra oss iordning för nu skulle vi minsann fira. Sagt och gjort, vi hoppade in i bilen och njöt sen av massa god mat. Vi satt i baren, vilket jag brukar ogilla men jag har ändrat uppfattning om det. Det var faktiskt riktigt trevligt, Jouline älskade det dessutom och hade massa frågor till han som gjorde hennes alkoholfria drinkar. “Vad gör du nu?” “vad har du i den där?” “vad är alla dom där spakarna till för?” “är det svårt att göra den där ?” ja man kan minst sagt säga att hon höll honom sysselsatt med alla sina frågor. <3
vsco-photo-4 2
vsco-photo-2 2
vsco-photo-1 2
vsco-photo-3 2
vsco-photo-5
vsco-photo-2 3
vsco-photo-1 3
 
Efter maten åkte vi förbi Niklas och Stina där vi drack lite kaffe och som vanligt var det super mysigt. <3 Jullis lekte med Tuva och var väldigt nöjd över kvällen. Innan vi åkte hem svängde vi förbi Mickis och Jonas, plockade upp dom och fortsatte fira hemma. Popcorn och skumpa, perfekt.
Processed with VSCO with a5 preset
 
Idag ska jag åka till Täby centrum för att kolla om jag hittar en kjol jag letat länge efter, skulle vilja ha den på mig en utav dagarna när vi är borta i veckan, har bokat in en överraskning till David. Skriver mer om det sen, men kan berätta att vi kommer att bila långt och sen bara njuta, njuta, njuta utav vackra vyer, fint hotell och spa anläggning och varandra. Bara vi två.
Hoppas ni får en toppen lördag!
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.