God morgon

Hoppas ni sovit gott, jag vaknade nu.. fortfarande lite trött men har sovit väldigt bra trots ny säng ( brukar ha lite svårt första nätterna innan man vänjer sig. ) David är en tröttis och sover fortfarande. Regnar ganska mycket idag, mysigt att ligga hör och lyssna på hur regnet smattrar på vägarna där utanför. Börjar dock bli lite små hungrig 😛
Sorry för dåligt inlägg igår, men jag var så trött när vi kom upp på hotellet. Ville ändå visa er bilder så det fick bli ett bildbombs inlägg 🙂 Senare idag ska jag visa er vad som fanns i min svarta påse från YSL, har suktat länge länge efter just den väskan och de finns ju inte att köpa hemma men nu är den min 😀 Meeeen det blir senare idag. Nu ska jag vila lite till innan vi går upp och äter, äter och äter igen 😀 Och senare idag åker vi ju vidare i mot Ystad saltsjöbad, kommer bli såååå himla mysigt!!!
Hoppas ni får en toppenfin dag <3
vsco-photo-1 16
 
Här satt vi längds Nyhavn igår kväll, drack en varsin öl och pratade så att vi blev hesa, Det är himla fint att bara få vara vi, alldeles ensamma kring ett hav av människor som man inte känner. Väldigt mysigt.
vsco-photo-3 10 vsco-photo-2 12 vsco-photo-1 17

Puss Ditte

5 kommentarer om “God morgon

 1. Ida says:

  Måste bara få säga att jag aldrig hittat en människa som inspirerar mig så mycket som du gör! Du strålar verkligen och verkar vara en fantastisk mamma,sambo och person<3
  Att läsa din blogg är höjdpunkten på dagen!
  Kramis

  • dittesvanfeldt says:

   Men åh, nu gjorde du min dag ännu lite finare! Tusen tack för de fina orden, det värmde verkligen i hjärtat. <3 Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.