God morgon härliga måndag!

Sovit gott? Jag vaknade utvilad vid 05.57 låg och drog mig i 20 min, letade rätt på Truls i mörkret och bar med mig honom ut. Han är en riktigt tröttmössa på morgonen. Vill helst inte gå upp förens alla är uppe ur sängen. Sötbobba. Kallt i morse, men väldigt härligt. När det är så här fin höst älskar jag den verkligen, förr om åren har jag tyckt att hösten varit pesten! Älskat modet och att man tänder mer ljus och myser inne men hatat att mörket kommer med den. Med de senaste åren har jag börjat gilla den mer och mer, om man bort ser från alla sjukdomar som dyker upp som gubben i lådan.. Nu har jag gjort frukost till David, Julli & mig, tänt ljus och gjort det mysigt. Vet att det uppskattas väldigt mycket av den minsta. ❤️
Idag blir det Stockholms häng för hela slanten, möten och shopping står på schemat. Bra början på en bra vecka.
image

Puss Ditte

En kommentar om “God morgon härliga måndag!

  1. Victoria says:

    Vilken härlig start på veckan!
    Här hemma har vi precis lämnat storebror på skolan. Nu myser jag och liten hemma innan det blir lekparken innan kvällsjobb och förskola.
    Önskar dig en alldeles fantastisk vecka? Kram Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.