God morgon härliga tisdag

Hoppas ni sovit gott, här hemma sover alla förutom mitt minsta hjärta väldigt gott.. Julli är en riktig sjusovare och vaknar aldrig innan jag väcker henne. David skulle gärna sussa halva dagen om han fick och Truls han sover till jag går upp. Idag är vi dock uppe nu allihopa, Jag ska in på möte i stan under förmiddagen, Jouline ska till kompis och leka och sen vid halv 1 åker vi till överraskningen 😀 Hoppas vädret tillåter utomhusmys idag. Vi packar regnkläder och paraply i värsta fall.
Hur somnar ni på kvällen? har ni någon rutin så som att läsa en bok innan ni släcker ner, titta på en film? Jag somnar påriktigt varje kväll utav att David kliar mig på ryggen, det är det bästa jag vet, han är det bästa jag vet <3 snällare människa får man leta länge länge länge efter, han går min på närverna ibland för att pratar så mycket men om man struntar i det så finns det inget dåligt med honom. Han är jämt glad, positiv och får mig alltid att skratta och må bra, I går sa mormor så fint ” tänk vad bra att du hittade en så fin och snäll man som alla tycker så mycket om ” Ja jag brukar ofta tänka på det, vilken tur jag har som hittade just honom och att han blev min. Älskar dig mest av allt 🙂 världens bästa, att han är världens snyggaste är ju bara en bonus, right.
vsco-photo-1 34

Puss Ditte

3 kommentarer om “God morgon härliga tisdag

 1. Ing-Marie Svanfeldt says:

  Javisst är det så, men David har också tur som träffade Dig, kära Ditte
  Mormor

  • Ing-Marie Svanfeldt says:

   Javisst är det så, men David har ju också tur som träffade Dig, kära Ditte
   Mormor

 2. Emelie says:

  Hej!
  Såg att du svarade på en fråga i frågestunden om hur du och David träffades och det vore spännande att höra lite mer. Vem tog första steget och när bestämde ni er för att gifta er? Skulle gärna också höra dina tankar om att bli mamma ung, vilka fördelar och utmaningar tycker du det haft?
  Tack för en trevlig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.