God morgon

Idag är den onsdag, alltså bästa dagen i veckan här hemma. tror Jullan sagt 4 gånger redan att idag kommer Della hem. Världens bästa och ödmjukaste storasyster. Imorse när jag väckte henne sa hon ” Mamma när jag blir stor vill jag bli som dig, du är finast i världen och den bästa mamman vi kunnat fått. När jag får barn, för det vill jag, minst två. Då ska jag vara som dig. ” Jag satte mig ner i sängen och kramade om henne och förklarade att hon kommer att bli den allra bästa mamman till sina barn det finns det inga tvivel om. Älskade lilla älskling. <3 om hon bara visst vad de orden betyder mycket för mig. Min bästa tjej. 

Idag är det öppethus på skolan dessutom, hon har massa att visa. Mamma och nenne o Carina kommer hit och går med mig och David dit. Ska bli kul att se vad det gjort under terminen. Tycker om dem dagarna, man ser hur det lyser i barnens ögon av stolthet när de visar allt de gjort för sina föräldrar. 

Nu kommer Izabella snart på frukost, sen ska jag till Pernilla och krama henne och bebismage och seeeeen hämta Dellis <3

Hoppas ni får en fin dag!

(tände ljus imorse, första morgonen utan sol på länge nu )

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.