Görlaborg

God morgon, vi är här igen ? i Göteborg. Tågresan gick väldigt bra igår! Älskar att åka tåg, mtr express har dessutom väldigt fina vagnar. Vi åker tillsammans med bästa vänner den här gången, som råkar vara Joulines bästis och hennes familj. ❤️ När vi kom fram i går åt vi lunch på hotell Bellora ( vårat hotell under vistelsen. ) Jag åt en så otroligt god tryffel risotto. 

Efter lunchen strosade vi runt på stan, gick till Artilleriet och fikade sen på Damatteo.. himmelriket om du frågar min Man. Jag håller nästan med honom. Men tycker fortfarande att hans kaffe är det godaste. ❤️☕️ 

Får så mycket frågor om mina byxor, de är från Vila och ett riktigt kap för endast 99kr ??? Här inne på Artilleriet. Vill köpa med mig halva butiken hem. ? 
Tjejerna sprang själva på stan, Jullis köpte ett par skor och en byxdress. Så fina! ??? Efter fikat så gick vi till hotellet för att mysa lite innan det var dax för frukost. Måste bara få skryta om mitt Dun igen… men påriktigt hon är jordens absolut bästa bebis!!!! Och alltid glad ❤️ så himla enkel att ha med överallt. Tjejerna ville ha sushi så vi gick med dem och fixade det, sen ville de lägga sig på rummet och kolla på film. Då passade vi på att gå till Toso och äta middag. Lika gott som förra gången vi var där. ?? Om ni är i Göteborg så rekommenderar jag att prova det någon dag. 

Tycker att Dunis lyckokaka passade henne väldigt bra ❤️ 
Vaknade precis, Duni har sovit hela natten, Jullis sover fortfarande. Tänker låta henne sova ett bra tag till så hon orkar Liseberg hela dagen idag ???? till och med jag längtar! Älskar inte karuseller men det är såååå otroligt mysigt där inne. ☺️ 
Puss på er

Puss Ditte

2 kommentarer om “Görlaborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.