Gösta Svanfeldt

I går ställde vi klockan på 05.00. Jag packade in allt i bilen och gjorde vällning till Duni. Sen väckte jag Familjen. Della fick sova vidare för hon stannade hemma och vaktade huset. Strax efter det var alla inpackade i bilen och vi styrde mot Växjö. Varmt kaffe höll mig sällskap de första timmarna medans alla andra sussade gott. Duni var så himla duktig! Inte ett endaste gnäll på hela bilresan som tog 4 timmar och 50 minuter.
Väl framme klev vi ut ur bilen med pirriga magar och möttes utav ett av de finaste hus jag sätt. Sparvens labradoodle . Det visade sig även vara så att en väldigt varm och fin familj bodde i huset. ❤️ vi blev välkomna utav Anna & Jocke & Hedda en utav deras döttrar och möttes i hallen utav två fina hundar. En utav dem var Smilla ( mamma till våran Gösta ) ❣️?. Vi satte oss på golvet i hallen och gosade. Strax där efter kom Gösta. ❤️ Så otroligt söt. Han är en 8 veckor gammal labradoodle valp.
Vi fick en god lunch och stannade i flera timmar. Så himla värdefullt. Duni fick leka och busa av sig innan resan och vi andra fick lära känna varandra lite.
Hemresan gick lika bra den. Men sista timmen var jag verkligen less på att sitta i bilen. ?
Så ja, familjen består nu utav en till att älska. ❤️ en dröm till som slagit in. Planen är att Gösta, när han blir större ska kunna utbildas till att bli en assistans eller terapihund för Della. ❤️?


Han är så otroligt söt, lugn, trygg och alla älskar honom väldigt mycket redan. ❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “Gösta Svanfeldt

  1. Fia says:

    En sådan drömmer jag också om att vår dotter ska kunna få som sällskap och hjälp när hon blir lite större. Ska bli intressant att följa med hur det går för er. Grattis till den nya lurviga familjemedlemmen!

  2. Charlotta says:

    Gud så söt! ❤️Har ni två vovvar nu? Vad säger Truls om nya hunden? Eller har ni inte Truls kvar? (Jag kan ha missat, ber om ursäkt i förväg i så fall, vill ej vara okänslig). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.