Gotland

Hejhej hallå. Hoppas ni haft en hittills bra dag? Della mår lite bättre vilket är så skönt och resulterar i att även vi gör det ☺️❤️. Hon har mest sovit idag vilket är bra ❤️.

Min dag har varit finfin, fick sova ganska bra i natt då David tog alla matningar ??❤️. Så skönt.. vi började förmiddagen med frukost på espresso house tillsammans med mickis. David åkte sen till jobbet och vi åkte vidare till världens bästa Sofia på Urban collection ❤️ Jag beställde tyger, ska sy något väldigt fint som ni kommer få se sen när det är klart.  Efter härligt häng och massa skratt åkte vi vidare mot Bvc och läkarbesök för Dunis del. Wow, hon har verkligen vuxit ???? Lilla älsklingen, 4225 gram och 53 cm lång. Vill äta upp henne för att hon är såååå fin.

Jag och tjejerna är själva ikväll, David jobbar. Blir lax till middag idag igen ? Vi älskar fisk allihopa i den här familjen ☺️. När David kommer hem ska jag sätta mig och börja kolla upp lite ställen som vi ska besök på Gotland i helgen. Japp, jag Nenne ( min lillasyster ) och Duni åker till Gotland i helgen. Såååå mys! Kom jätte gärna med tips på vad man inte får missa när vi är där.

Kram

7060FD11-2410-4F42-BBF3-4BD9A6B36D51 01C2128A-0B50-405C-A0D1-6AF271A380D6

Processed with VSCO with a8 preset 208E0482-5D0C-424B-A86C-5CC12E252C1B

Puss Ditte

4 kommentarer om “Gotland

 1. Sarah says:

  Eftersom jag älskar mat så tipsar jag mest om restauranger ? (Bott på Gotland i 20år så jag känner mig manad att kommentera)
  – surfers, asiatisk restaurang (Visby)
  – bakfickan, fiskrestaurang (Visby)
  – creperiet galetter och crepes (Visby)
  – Krakas krog (kräklingbo)
  – Sysne udd, fiskbutik (östkusten mellan Sandviken och herrvik… herrvik är också himla fint)
  – Pighuset, tapas (Ljugarn)
  – Bolaget, fransk (?) restaurang (Visby)
  – Gothems cantina Y casitas, texmex från grunden (gothem)
  Platser att besöka: Visby innerstad, Lergrav i Rute, Furillen, Fårö, Ljugarn, Närsholmen.
  Trevlig resa 🙂

 2. Catharina says:

  Älskar Gotland! Så mycket att vi ska bygga sommarhus där☺️ Själsöbageri är mitt absoluta måste varje gång jag är där för fika/lunch och utsikt. Fårö är så klart magiskt, och åker ni norrut så missa inte Bungenäs (i Fårösund). Hoppas ni får en underbar helg med fantastiskt väder! Kram Catharina

 3. Cissi says:

  Alltså om ni vill ha svin god fisk, så rekommenderar jag verkligen ett ställe som ligger i Katthammarsvik. De har en restaurang där och rökeri! Så mycket gott på menyn ?
  En liten annan grej som jag gillar, konstigt tycker min man vi åkte dit ändå. Det är en vindkrafts park med sjukt stora vindkraftverk och många, tycker sånt kan vara lite intressant ?.
  Ha så mysigt! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.