Grattis älskling

Glad första advent vänner ❤️
Vi har precis avslutat frukosten, jag smög upp och samlade in flocken tidigt i morse. Bryggde kaffe och tände ljus. Sen gick vi sjungandes in till pappan som sov gott. ❤️?
Paketöppning och kramar i sängen innan vi gick upp och kollade på adventskalendern och åt frukost. ? Så mysigt. Trots regn ute har vi väldigt mycket Jul feeling här hemma. Har ni kommit in i stämningen? ??
Idag blir det fika och firande här hemma, med vänner och familj. ?? David fyller 35 år. Ett till år tillsammans, älskar att få dela mina dagar med honom. Min bästa person. ❤️

I fredags var vi på möten under förmiddagen, Duni, Jullis och Gösta var med. Della gick i skolan. Det ena mötet kändes så jäkla bra, jag vet att det kommer bli bra! Speciellt för Jullis.. ❤️ Lovar att berätta mer om det snart.
Sen åkte vi till Ulriksdals trädgård, Sofia och Goran var redan där när vi kom. Vi åt lunch och plockade julblommor och hämtade inspiration till att göra arrangemang här hemma.
Duni tyckte att det var ett väldigt skumt ställe. ?

Till middag gjorde David rårakor med löjrom och créme fraîche. Och scampi pasta till huvudrätt. ??
I går flängde jag runt mest hela dagen. Pappa och David åkte och slängde att skräp som legat på vår garageuppfart efter att David rensat garaget. Såååå skönt! Nu är det fint och rent här ute och inne igen. ??
Mamma kom och hängde med barnen och Gösta medans jag åkte in till stan. Handlade mat och Champagne inför kvällen. Jag hade bjudit lite vänner i smyg för att fira David. Spontant och ute i sista sekund, som vanligt. Men det blev väldigt mysigt och som vanligt skrattade vi så tårarna sprutade ?❤️???

Puss på er, hoppas ni får en väldigt mysig advent. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Grattis älskling

  1. Therese says:

    Älskar december men har nog aldrig haft så lite julkänsla som i år. Vi har knappt sett nån snö än trots att jag bor högt upp i vårt avlånga land. Men mest är det nog för att lillebror egentligen skulle komma kring första advent så jag har bara haft fokus på det. Nu kom han dock ut tidigare, så jag kämpar på med julbakning och följer julkalendern på tv då storebror nu är så stor att han uppskattar det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.