Grattis, till den jag älskar allra mest

Yepp, idag fyller min stora älskling år. David blir 34 år.. 8 utav hans födelsedagar har jag fått fira tillsammans med honom. Förra året firade vi hans födelsedag på sjukhuset med en väldigt sjuk Della, det inlägget kan ni läsa H Ä R . Min älskling, min bästa person på den här jorden. ❤️ Så fantastiskt glad över att det blev just vi, att det är vi som delat allt livet har att erbjuda tillsammans.
Han sussade gott medans jag & Duni smög upp och började göra frukost för att sen väcka Jullis och Della så vi kunde gå in och sjunga med frukost på sängen till honom. ❤️☕️

Kärlekshög i sängen ❤️ världens bästa.
Dagen har varit riktigt mysig! Vid lunch kom Davids mamma och pappa förbi på en fika, mysigt. Det var längesen vi sågs. ❤️
Jag och Jullis gick ut i skogen och plockade tallris för att göra lite adventsmysigt i vaser och krukor här inne.

Vid 15 kom mormor & morfar, som jag saknar massor!!! De har varit borta i nästa en månad på resa. ❤️❤️❤️ strax efter det kom mamma, pappa & lillasyster ❤️ Började med glögg, pepparkakor, fikon och ost. Sen åt vi löjrom, smetana och chips. Skålade med champagne och sen lagade David, pappa och morfar hasselbackspotatis, helstekt oxfilé och riktigt mumsig brunsås + smörstekt brysselkål. ?? Till efterrätten kom Kalle ❤️ mamma gjorde sin goda after eight sås som man häller över vanlig vaniljglass, enkelt och så gott! ❤️
Lägger mig extra varm om hjärtat efter en sån här kväll, tillsammans med alla jag älskar mest ❤️

Nu ska vi krypa ner i sängen, alla små sover redan och i morgon ska vi upp tidigt för att åka på handbollscup i Enköping. Sen blir det massa adventsmys här hemma ?

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.