Grattis till mig

Så, första natten själv avklarad och det gick fint.. vaknade dock med huvudvärk. Vilket inte är att föredra när man är ensam med tre barn och en vovve. Dessutom så är både Duni och Gösta inne i en extremt jobbig period. Göstas börjar lugna ner sig men Duni är väldigt ja vad ska man säga trotsig. Det skriks, kastas saker, gnäller, slåss, gnäller lite till, skriker lite till och så vidare. Vilket gör att dagarna inte känns super kul just nu. Självklart inte hela tiden men det är mycket sånt nu. Fler som känner igen sig?! ?
Så som jag skrev på instagram, grattis till mig. ??????

När Jullis kom hem så kollade hon och Duni på lady och luffsen så jag och Gösta kunde på en lång promenad för oss själva i solen. Det behövdes och huvudvärken släppte lite grann.
Nu sover Della och Duni, jag och Jullis kollar på film och Gösta ligger tvärs över oss i soffan. Har face timat med David, de ser ut att ha det riktigt bra. Längtar redan vääääldigt mycket efter honom. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Grattis till mig

  1. Mona says:

    Har också en liten tvååring hemma. De sista veckorna har varit urjobbiga? Han är nästan konstant arg. Vaknar även flera ggr varje natt och är ledsen? Hoppas verkligen att denna fas snart är över!?

  2. Emelie says:

    Stor igenkänning ??‍♀️ Våran Vilma som snart är 2 har ett himla humör. Hon är enligt henne väldigt stor och kan allt själv..
    Ska nypa tag i allt hon inte får ta och när det tas ifrån henne så blir det ramaskri ?
    Det är en tuff period med mycket huvudvärk, hoppas det går över snart ?✊?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.