Gröna Lund

God morgon 🙂
Ställde klockan på 7 i går morse, gick upp väckte Jullis och smög sen ner för att kolla om Della var vaken. Jodå men väldigt trött var hon, vi gosade lite och gick igenom dagen. Första gången hon åkte själv med assistenterna på en EEG registrering. Vi fick en ny akuttid och såklart var det samma dag som vi bokat in gröna lund med Joulines vän Isabelle. Känner mig väldigt trygg med assistenterna och vet att dom klarar sig galant utan mig, även Della men jag brukar alltid vara med vid sånna tillfällen så lite konstigt kändes det. Det hade gått jätte bra, hon ska ha elektroderna på sig i ett dygn så lite senare idag ska vi åka in och få dom borttagna. Hon är så himla duktig <3
Efter mys med dellis väckte vi pappan som fortfarande sov, fixade oss och åkte sen till Isabelle, plockade upp henne och åkte vidare till Grönan. Förmiddagen var helt perfekt, vi kom in i jätte bra tid. Nästan inga köer och lagom med folk. Tjejerna kunde springa som små glada durasellkaniner från den ena karusellen till den andra. Jouline är så himla bra på att visa sina känslor, hon stod inte stilla en sekund. det var glädje skutt och pirr i benen hela tiden.
Efter lunchen spelade dom massa spel, även jag och david. Super kul ju! Han vann massor. Jouline och isabelle också 😛 Sen ville dom åka karuseller igen, jag och david åt och drack massa gott. Älskar sockervadd och popcornen dom har där. det var perfekt väder för en heldag på grönan.. inte för varmt och inget regn. Mot eftermiddagen blev det otroligt mycket folk. Sista karusellen dom skulle åka fick dom stå i kö i 40 minuter, nör vi mötte dom på andra sidan sa dom” vi vill åka igen, det tog inte alls 40 minuter, säkert bara 20. ” Skönt att deras tidsuppfattning inte stämmer med verkligheten 🙂 Dom hade en super dag tillsammans och det var ju det som var huvudsaken. Jätte nöjda och super glada följde dom snällt med när vi sa att det nog var dax att ta oss in mot stan för att äta middag. Vi plockade upp Niklas och Stina som låg med sin båt vid wallmarsudde och åkte sen in till Boquerian där vi bokat bord. Åt massssvis med god tapas! perfekt avslut på en super mysig dag.
Tjejerna började med lustiga huset två gånger:

Sen åkte dom den här:

Sen blåtåget och flygande mattan, twister och sen den här:
Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.