Hallå nu är jag här igen

Har haft fullrulle 24/7 de senaste dagarna, torsdagen var toppen, hela dagen var verkligen hur bra som helst. Så mysigt med min hjärtevän Pernilla och hennes underbara lilla Klara <3 och sen mysig middag med bästis och sen tillsammans vidare till Janemars och träffa Hannah för första gången, vi har ju bara haft sms och telefon kontakt innan. Hon är amazing <3 så himla fin och snäll! Genom snäll. Riktigt bra event bjöd hon och Femme collection och Janemars på. Massa nya fina kläder och glada människor överallt. Skjutsade hem Nanette efteråt och kom hem ganska sent, hemma möttes jag av Kalle och David 🙂 Så det blev sent i säng för min del. 
Vilket kändes av på Fredagmorgonen, men upp och hoppa och iväg till Gränby för att träffa Evelina. Jobba massa innan det var dax att möta Jouline och Moa som följde med hem efter skolan, vi åkte till Kalle och gick ut med Leo och Wilma och åkte sen till mamma så tjejerna fick hoppa studsmatta. Fick mumsig fika och njöt av solen, hem och fixa middag och sen kom Niklas och Stina. super mys!

I går hade min fina vän Malin @bymile på instagram öppning av hennes showroom/butik, där har hon massa fina bilder på fotojobb hon gjort ( super duktig fotograf ) för jätte fina familje fogningar och underbara bröllopsfotograferingar. Hon är också silversmed och har massa fina smycken i butiken, hon gör även på beställning. In och kicka hon henne, Drottninggatan 8 i uppsala. Sååå vi gick upp i bra tid, åt frukost och åkte sen in till henne. Köpte blommor och stapplade in, alltså wow. Jag blev så glad att jag hade svårt att hantera glädjen. SÅ otroligt fint hon har gjort, hon har verkligen talang för sånt där! Underbart! Och jag kommer hänga där all min lediga tid!! Hoppas du orkar med mig Malin 😛 
Efter att ha strosat runt lite på stan, åt vi lunch på villa romana tillsammans med stina och niklas. Efter det gick vi lite till, hela stan full med människor och roliga saker som hände ( kultrunatten i uppsala ) Vi köpte brända mandlar och kollade lite affärer sen åkte vi till våran minsta älskling <3 Gosade och lämnade lite saker som hon behövde.


Efter att ha pussats hejdå åkte vi hem och då kom Moa som sov över 🙂 Vi köpte hem pizza och tjejerna hyrde film och hade lördagsmys. Jag och David slängde oss i sängen och kollade på Narcos ( har ni sett den? ny serie på Netflix )
Idag är det handboll som gäller och sen ska vi mysa med Mamma/mormor 🙂 Pappa bortrest med jobbet.
Hoppas ni haft en riktigt bra helg <3
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.