Hallelujah

Jag är sjukt taggad för den här flytten och att satsa ännu mer på bloggen. Älskar ju det här och jag vill utvecklas jättemycket mer och göra bättre och fler inlägg! Därför behöver jag er! Vad vill ni ha mer av? Vad är roligast att läsa om? Vad vill ni ha mindre av? Något nytt inslag ni önskar? Er önskan är min lag! So, let me know och ha en superfin lördagskväll.
vsco-photo-1 5

Puss Ditte

18 kommentarer om “Hallelujah

 1. Sofie says:

  Hej. Skulle gärna vilja veta lite mer presentationer av alla namn som förekommer. Mycket rabblande av namn men svårt att få en bild utav vilka det är. Kompisar, syskon osv:) sedan skulle jag också vilja veta lite mer om hur det var att bli förälder så ung, för jag antar att ni var otroligt unga när joline föddes?

 2. Madde says:

  Kan du inte snälla skriva ett inlägg om er hund? Hur och varför ni valde den sorten och var ni hittade kenneln och mer? 🙂

 3. Linnea says:

  Precis hittat dig och tyckte verkligen om din blogg och ärlighet!
  Det jag skulle vilja veta, med gränser för vad du vill berätta självklart är –
  Din och joulines relation, är du hennes “enda” mamma eller har hon kontakt med sin biologiska också?
  Om du vill, mer om din änglabebis?

 4. Matilda says:

  Hej fina människa!
  Grattis, va härligt med din pepp inför ny blogg:)
  Jag tycker att dina “vardagsbetraktelser” är absolut bäst. Det finns så många modebloggar, inredningsbloggar etc etc. Du sticker ut genom att du känns äkta o beskriver vad ni gjort o gör på dagarna på ett härligt o ärligt sätt, tycker jag.
  Tycker också du är duktig på att skriva om känslor o kärlek o det går inte att ta miste på kärleken till o inom familjen – fint!!
  Jag skulle gärna se dig skriva nåt inlägg om det här med föräldraskap när man inte är biologisk förälder, för har förstått att du inte är biologisk mamma till Jouline, men att du är hennes mamma nu o har så länge varit. Hur har den resan varit? Lever hennes biologiska mamma eller hur ser den relationen ut osv? Förstår om detta är privat, men skulle tycka att det var intressant att läsa om, i o med att det finns så många olika familjesituationer idag o att det kan vara både långt ifrån enkelt, samtidigt som det kan vara just det – enkelt o självklart.
  Kram till dig o tack för din fina blogg o ditt härliga sätt!

 5. Siv says:

  Tycker du har en jättefin blogg!! Jag har inga egna barn men är bonusmamma och tycker det är fantastiskt!!! Men jag försöker vara med och kämpa för dem som inte har fullt samma förutsättningar som de flesta av oss. Så jag vill fortsätta läsa om ert liv och kampen för Dellas rättigheter… Stor kram till dej och familjen!!!

 6. Josefin says:

  Hej,
  Älskar att läsa om dig & dina fina döttrar!
  Skulle vilja läsa mer om din stil & outfitsbilder! Sen tycker jag att texterna blir lite långa inland men det är min personliga smak iofs.
  Kram

 7. Amanda says:

  Skulle vilja veta mer om ditt konstnärsskap, hur du hittade din egen stil, om/vad du gått för utbildning och hur du gick tillväga för att bli kommersiell (tryck till salu, vem trycker dem osv). Tack!

 8. Ulrika says:

  Hej!
  Vad roligt att du vill svara på kommentarer och veta vad vi vill veta mer om 🙂 tidigare i bloggen har du inte visat kommentarer vad berodde det på? Jag gillat din blogg och att du vill dela din vardag med oss. Kan du inte ha en frågestund någon gång?
  Jag vill gärna höra mer hur din vardag ser ut och dina rutiner. Hur får du energi att orka vardagen? Jag kan ofta hamna i svackor och känner mig nere och deppig och bara äter skräp, har du tips att komma ur dåliga vanor? Har själv barn med särskildabehov och man sak jämt vara stark och ha ork. Du har en härlig blogg och en härlig energi!

 9. Linda says:

  Hej. Jag tycker att det är så härligt att läsa din blogg. Då den är så varm och kärleksfull. Samtidigt som den är naken och ätlig utan att bli för privat och utelämnande. Tycker om att läsa om er vardag. Gillar också att läsa om god mat och dryck.
  Du är duktig på mode, du får gärna visa fler dagens.
  Stor kram

 10. kaffemorsan says:

  Hej!
  Kul att du hittat hit, du verkar vara en glad inspirerande fin människa. Jag har aldrig tidigare läst din blogg så skulle gärna vilja veta mer om dig. Vad du inriktar du dig på i bloggen, familjeliv, mode eller kanske allt? 🙂
  Lite bakrund som du valt om att skriva om innan helt enkelt vore skoj.

 11. Camilla says:

  Lite mer “ytligt” ihop med allt annat! Skönhetstips, mode och inredning alltså. Något du verkar bemästra lika bra som allt annat!
  Stor kram till dig och din familj!
  Camilla

 12. Ulrika says:

  Berätta lite om din bakgrund, som hur träffades du och David, arbeten du haft, konsten, tankar och rädslor att skaffa fler barn, bloggar du följer, mode du gillar etc. Ge en mer bild om vem du du din härliga familj är så vi får “lära känna dig mer”
  Kram

 13. Ottilia says:

  Jag är nyfiken på hur du & David träffades! Ni verkar ha sådan fin kärlek mellan er! ☺️

  • dittesvanfeldt says:

   Hej Kicki! För att jag tror att det här bloggportalen kan utveckla mig mer i mitt bloggande och därför göra det roligare för er läsare att läsa bloggen 🙂 Dessutom fick jag en sån bra känsla av Allt för föräldrar så jag kunde helt enkelt inte tacka nej när jag blev erbjuden att byta hit. Kram

 14. Louise says:

  Tack för en fin blogg!
  Håller med många av föregående talare, skulle gärna vilja ha lite mer bakgrundshistoria om hur du och Davod träffades, när Jouline föddes och så klart Della. Många läsare är ju ganska nya och vet inte sånt.

 15. Ida says:

  Inredning!!!!! Du har så förbannat fint, och även kläder och outfits måste du fortsätta med<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.