Han är bäst.. världs bäst

God kväll finisar 🙂
Idag har jag haft en riktigt slappar dag med mamma. Bara hängt inne och myst. Hem sen och pussas och kramas med Dellis <3
Åt middag med Kalle och Jouline på Grekens idag, David var på affärsmöte och Aw. Vet ni vad jag lääängtat efter? en helg i sthlm, bo på Nobis, bara äta god mat, strosa i affärer, äta god hotellfrukost och bara mysa, jag och david.. behöver en del nya kläder också då det mesta börjar bli för smått. SÅ när David kom hem idag och hade bokat en helg på Nobis för att göra precis de saker jag skrev ovan blev jag vääädigt lycklig. Som att han läst mina tankar. Han är bäst! Världens absolut bästa <3 Nu längtar jag 😀 Har slängt jullis i sängen och ska själv göra detsamma.. är super trött! Ska bara smörja in magen först sen blir det natti.
Hoppas ni haft en fin dag 🙂

Puss Ditte

2 kommentarer om “Han är bäst.. världs bäst

  1. G says:

    Fina kloka du. Hoppas jag inte skriver detta som någonting som är känsligt. Skriver det för att jag tycker du verkar vara en av världens klokaste kvinnor. Jag blev gravid med min sambo efter ca ett år, vi hade bara pratat om framtiden men inte som att det var någonting som skulle ske nu, mest eftersom vi inte har någon möjlighet fysiskt eller ekonomiskt att skämma bort och ge allt till ett barn just i den tiden. Jag hade gått och hållt på att jag önskade mest av allt han skulle bli pappa till våra barn kanske två månader och så händer detta. Innan pratade han om det som om det skulle hända och det skulle vara ok, jag hade inte sagt något om mina tankar och dör stod vi. Jag ringde med en gång och bokade en tid för abort och det blev så. Fortfarande inte sagt något förrens två månader senare då allt brast för mig. Jag berättade hur ensam jag hade känt mig och min kropps längtan eftér det och sedan dess känns det som att allt känns jobbigt för honom. Att prata om det gör han inte, jag älskar att prata sönder saker för att förminska och neutralisera, han är iskall och låtsas som allt är en droppe i havet. Det intima finns kvar för oss men han känns inte ens lika tänd på mig utan mer rädd att det ska hända igen. Allt känns som en messy mardröm och jag vet inte hur jag ska få han att se på mig på samma sätt igen. Kram finaste du. Ni kommer få världens finaste barn, precis som de andra två.

  2. G says:

    Fina kloka du. Hoppas jag inte skriver detta som någonting som är känsligt. Skriver det för att jag tycker du verkar vara en av världens klokaste kvinnor. Jag blev gravid med min sambo efter ca ett år, vi hade bara pratat om framtiden men inte som att det var någonting som skulle ske nu, mest eftersom vi inte har någon möjlighet fysiskt eller ekonomiskt att skämma bort och ge allt till ett barn just i den tiden. Jag hade gått och hållt på att jag önskade mest av allt han skulle bli pappa till våra barn kanske två månader och så händer detta. Innan pratade han om det som om det skulle hända och det skulle vara ok, jag hade inte sagt något om mina tankar och dör stod vi. Jag ringde med en gång och bokade en tid för abort och det blev så. Fortfarande inte sagt något förrens två månader senare då allt brast för mig. Jag berättade hur ensam jag hade känt mig och min kropps längtan eftér det och sedan dess känns det som att allt känns jobbigt för honom. Att prata om det gör han inte, jag älskar att prata sönder saker för att förminska och neutralisera, han är iskall och låtsas som allt är en droppe i havet. Det intima finns kvar för oss men han känns inte ens lika tänd på mig utan mer rädd att det ska hända igen. Allt känns som en messy mardröm och jag vet inte hur jag ska få han att se på mig på samma sätt igen. Kram finaste du. Ni kommer få världens finaste barn, precis som de andra två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.