Han lyckades verkligen

Min älskling.. finare finns inte. Det har varit en tung period i vårat liv nu i några månader. Som vanligt gör det oss bara starkare tillsammans.. i och med att Dellas operation närmar sig så har jag varit väldigt stressad.. mina känslor är lite här och där och jag har ganska svårt att samla mig. Kanske var det därför som David lyckades planera och verkligen överraska mig, jag är väldigt svår att överraska. ? Men han lyckades. Han hade fixat barn och hundvakt och packat en necessär åt mig.
Han hade bokat en svit på ett av mina favvo ställen. ???❤️ Ett stort rum med väldigt fin utsikt, eget yoga rum och ett badrum som var to die for. ? vi hängde fanatiskt mest på rummet. Detta var verkligen precis vad vi behövde. Sååå mysigt!

Sen avslutade han kvällen med att följa mig till till en 50 minuters lång massage och när jag kom tillbaka så väntade ett varmt bad på rummet och en present. En liten röd påse från Cartier.. jag bokstavligt talat smällde av. ???


Och där i låg en Love ring i vitt guld. Matchar sååååå fint till våra giftas och förlovningsringar. Min man, han kan. ???
Idag har vi bara myst runt i våra kimonos, ätit gott och badat lite till. Och som ni vet vid det här laget så började jag längta hem redan efter frukosten, jag är inte så bra på det där med att vara borta från våra små.. även om man behöver det i bland. ?☺️❤️

Puss Ditte

5 kommentarer om “Han lyckades verkligen

  1. Kristin says:

    Vilken fantastisk man du har Ditte, det behövde ni verkligen!
    Tänker på er den 14/2❤️
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.