Happy

Vaknade i morse utav att klockan ringde och strax efter det hörde jag Jouline komma springandes, kastar upp våran sovrumsdörr och fnittrar överlyckligt ” det SNÖAR mamma kom fort ” sagt och gjort.. upp ur sängen för att titta på snön som yrde utanför fönstrena ?❄️?☃️ Väldigt mysigt!!!  Och Truls vart överlycklig över snön när jag släppte ut honom, filmer finns på in Instagram storie funktion ❄️?
På jobbet nu, min bil är här bredvid på bildemo och ska få vinterdäck. Sjukt bra service! Hade inte bokat tid utan åkte bara dit och de fixar allt inom en timme trots paniken som råder just nu när folk inte bytt från sommardäcken. ?? På lunchen måste jag åka och köpa nya termosbyxor till Julli, vi upptäckte i morse att hennes blivit lite små.. det fick funka i dag men jag lovade att köpa nya tills i morgon, tjocka termosvantar ska också införskaffas. Dellas super fina overall kan hon tack och lov ha den här vintern också. ? Efter jobbet ska vi skynda hem och gå till Joulines skola för idag är det bok release med snittar och dryck. Ska bli väldigt roligt att få se böckerna de gjort alldeles själva, vet att Julli jobbat väldigt mycket med sin bok.
Nej nuuu jobb! ☺️
Kör försiktigt idag om ni ska ge er ut på vägarna ❤️
IMG_4457 IMG_4458 IMG_4459

Puss Ditte

3 kommentarer om “Happy

 1. Christine says:

  Hej ditte! Vad har du för jacka på dig?
  Har du tips på snygga vinterjackor? Svårt att hitta!
  Kram christine

 2. Alice says:

  Hej! Måste bara lämna ett litet avtryck. Läst både din blogg och insta från och till ganska länge. Var själv gravid när du var de sist oxå..därför var det fruktansvärt att läsa vad som hände. Ni fanns med i mina tankar. Kom in på din instagram nu förra veckan igen och såg dig gravid och blev bara sååååå glad! Så glad för er även fast jag inte känner er! Världens största grattis!
  All lycka till er, kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.