Happy happy

Började morgonen med att kräkas i bilen.. som tur var hade jag en mugg bredvid mig. ingen trevlig upplevelse och rent ut sagt livsfarligt då jag körde samtidigt. En trasig backspegel och lite tårar senare mådde jag bra igen. Har varit inne i stan och lämnat 45 stycken Krigsgudinnor till Jenny 🙂 nu sitter jag och väntar på att David ska bli klar så vi kan äta lunch och sen ska jag hem igen till mitt lilla hjärta.
I fredags beställde vi soffa, längtar sååå mycket nu tills vi får flytta in och börja göra fint. Det kommer bli så bra, har länge tänkt att jag vill ha en vit soffa men efter en del tittande och tänkande bestämde vi oss för en stilren grå. Med vita golv och vita väggar blir det för sterilt med vit soffa.. vi kommer att matcha soffan med samma grå på väggen bakom braskaminen för att få fram den mysiga känslan och även markera elden mer när den brinner. Det är 3,80 högt i nya huset så det kommer bli maffigt. Har beställt soffbord också, ett runt för en mjukare känsla. Väldigt lång beställningstid så vi får allt lagom tills att vi flyttar in 🙂 Har varit runt och kollat lite mer lampor men inte riktigt fastnat för något än, det får vänta tills vi flyttat in och man kan se vart det behövs punkt belysas osv..  Kommer att beställa tapeter från Morris till Dellas rum 🙂 behagliga färger och även lite synträning.
Nu lunch!
Puss på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.