Här hemma fortsätter julmyset

Hej finisar ❤

I går fixade jag middagen ? Blev Jay FU, väldigt gott och mysigt! Som vanligt. Vi rullade hem, kändes som att mina revben skulle knäckas så en varm lång dusch blev det så fort vi klev innanför dörren.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

AD60C34C-EF8C-4735-943C-7C7DF70CAD5D 46DB0A05-853F-4FF1-95ED-4584527E5BF3

Inatt sov vi hela natten, underbar känsla när man vaknar på morgonen och har fått sova gott. Upp och fixa i ordning mig för att sen åka till BVC, vi tog blodprover och blodtryck som visade att jag har lågt blodvärde och även lågt blodtryck.. har alltid haft lågt blodtryck men det är extra tydligt nu. Fortsätter med järntabletterna och hoppas det ska hjälpa. Bebis växer fint och håller sig precis i mitten på kurvan ?

Nu ska vi fortsätta framför en film i soffan jag och mina älsklingar ❤

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.